A Corsair komolyan veszi a testreszabhatóság lehetőségét, és ezt meg is mutatja a vadonatúj processzorhűtőjével.

Lehet láttatok már olyan procihűtőt, amin egy kisebb kijelző van, ez nem egy újdonság magában. Álltalában ezek a kijelzők alacsony felbontással és gyenge színekkel rendelkeznek, és legtöbbje csak pár apróságot képes megjeleníteni.

Itt jön képbe a Corsair új iCUE Elite CPU Cooler-je, ami ezt a típusú processzorhűtőt egy teljesen új szinte emeli.

Ugyanis az a hűtő nagyobb méretű és felbontású, színes kijelzővel érkezik, amin képeket, sőt akár animációkat is meglehet majd jeleníteni. A hűtőn egy 480×480-as felbontású, magas fényerejű LCD panel helyezkedik el, amit az iCUE szoftverrel lehet programozni. Ez az LCD-panel az szokásos adatok (hőfok, ventilátor-sebesség stb.) és képek mellet animációkat is képes megjeleníteni, akár 30 FPS-sel.

 

Több radiátor a szokásos méretekben is érkezik (240mm, 360mm és 420 mm), hogy minden gépben egy kiváló darab lehessen. Az iCUE Elite kompatibilis szinte minden, az utóbbi években kiadott processzorplatformmal, de állítólag már az új LGA 1700 processzorokra is rá lehet majd pattintani.

Nos, elérkeztünk a legfontosabb ponthoz, az árhoz. Már a 240mm-es méretűért is 260 dollárt (81 ezer forintot) kell kicsengetni, a közepes 300 dollárba (94 ezer forint), míg legnagyobb 310 dollárba kerül (97 ezer forintot).

Ezek az árak termesztésen sokkal magasabbak is lehetnek a magyar piacon. Szóval ez mindenképp egy olyanoknak való, akik valóban a számítógépének szentelik a pénzüket, illetve nagyon szeretik az esztétikát.

Mit gondolsz, ha lenne rá keret, beruháznál egy ilyen szépségre?

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-d-wireless-matt/

×