Pénteken érkezik a Road to The Knockouts második felvonása, azaz az RTTK Team 2. Az eddig kimaradt csapatok közül megpróbáltuk összeszedni a lehetséges jelölteket.

Pénteken érkezik az új Road To The Knockouts csapat, avagy az RTTK Team 2. A múltheti csapatokon végignézve megpróbáltuk összeszedni azokat a játékosokat, akik esélyesek még a promóba kerülésre. Lássuk hát ezeket.

Bajnokok Ligája lapok

A BL-ből találunk még bőven együttest, akik kimaradtak az első csapatból. Az RTTK Team 2 esetében mindenképp kell néhány meghatározó név, akik miatt a játékosok a csomag vásárlás mellett döntenek. Kevin De Bruyne szerintem ezúttal nem érkezik, de csapattársa Mahrez esélyes a bejutásra. A két fő muskétás ezen a héten Paul Pogba és Frenkie De Jong lesz szerintem. Mind a két játékos meghatározó kártya a saját ligájában és egy új Pogba, valamint de Jong lapra szerintem sokan lecsapnának. Az Atletico Madrid és az Atalanta két olcsó, de nagyszerű csatárát Murielt és Correát is várom az eheti termésbe, hiszen ezt a két lapot nagyon sokan szerették a játék megjelenésekor, épp ezért egy erősebb verzióval akár ismét a kezdőben találhatnák magukat.

A Chelsea esetében támadót várok. Legesélyesebbnek vagy Timo Wernert, vagy pedig Kai Havertzet látom. Mind a két lap erős addíció lenne a kerethez és Werner arany lapját a mai napig sokan használják, hiszen nagyon intelligens az AI mozgása. Védelembe a Wolfsburgtól Lacroix, a Sevillától Koundé vagy Diego Carlos, a Benficától Grimaldo kerülhet az eheti válogatásba. A Salzburg esetében pedig Okafort vagy Adeyemit várom.

Európa-Liga és Európa Konferencia Liga

Az Európa-Liga csapatai közül szerintem a Napoli és a Monaco ezen a héten biztos bekerül. Az előbbiből Mertens, vagy Insigne míg az utóbbiból Ben Yedder szerintem a legesélyesebb a speciális lap szerzésére. A Lyonból Denayer fog érkezni a védelembe, aki egy rejtett ékköve lesz a játéknak szerintem.

A harmadik bajnokságnál nem látok más opciót, mint egy AS Roma Mkhitaryan, valamint egy Feyenordos játékos, aki vagy Sinisterra vagy Toornstra lesz.

Ezek tehát az én tippjeim. Várom a komment szekcióban, hogy ti kikre szavaztok. A játékosok holnap hét órától lesznek elérhetőek.

Te kit látnál szívesen az RTTK Team 2 hetében?

 

×