Már tölthető az Epic Games Store e heti ingyenes játéka, melyben félni fogunk. Annyira, hogy nem fogsz tudni aludni, az biztos.

Egyáltalán nem érheti panasz az Epic Games háza táját az ingyenesen adott játékokat illetően, hiszen az utóbbi időben (is) egészen remek alkotásokra csaphattunk le. Ez szerencsére ezen a héten sincsen másként, hiszen a Halloween közeledtével egy nagyon parás horrort kapunk, gyermekded témával.

Október 21 és28 között az Among the Sleep – Enhanced Edition ingyenes.

 

Babahorror, mert a játék során irányítható főhős az éppen csak a második életévét töltő totyis David, akinek egészen megrázó és velőig ható kalandja során kell megtalálnia az “elveszett” édesanyját. Útja során hű társa a gyermek legjobb barátja, a Teddy nevű plüssmackó lesz, akivel egészen különleges barátság köttetik.

Az alapfelütés azonban senkit ne tévesszen meg! Az Among the Sleep egy ízig-vérig felnőtt horror, ami nem kevés és közel sem könnyű, nehezen emészthető mondanivalóval bír. Az egyetlen hátránya (ami most az októberi játékdömping közepette nem is akkora hátrány), hogy a sztori nagyon rövid, mindösszesen két és fél, három óra alatt a végére lehet érni. Igaz, akkor nagyon mellbevágó lesz. Jó hír viszont, hogy az Epic a felújított kiadást adja, amiben helyet kapott egy titkos befejezés is.

Az ajánlatot erre találod!

Jó borzongást!

×