A játékosok hamar feloldották az újdonságot.

A Warzone egyik legnépszerűbb tartalomgyártója kétségkívül JGOD. Nem véletlenül, hiszen tökéletesen megtalálta az arany középutat, hogy a szórakoztatás mellett edukatív jelleggel is felruházza a videóit. Amellett, hogy a fegyverek sebzéseiről és egyéb fontos tulajdonságairól is táblázatot vezet, mindig szokott csinálni külön videókat is az újdonságokról.

Ezúttal a LAPA SMG-re esett a választása, hiszen pár napja élesedett csak a The Haunting of Verdansk event keretein belül. A játékosok alapvetően küldetések teljesítésével oldhatják fel, de ha türelmetlenek, akkor természetesen a shopban található blueprinttel is meg lehet oldani a kérdést.

Nézzük is a JGOD féle LAPA loadoutot!

 

  • Muzzle: Agency Suppressor
  • Barrel: 7.9” Rifled barrel
  • Laser: Tiger Team Spotlight
  • Stock: SAS Combat Stock
  • Magazine: STANAG 50 Rnd

A fenti kiegészítők növelik a fegyver range-ét, visszarúgásának kezelhetőségét vagy éppen a lövedékeink sebességét, mindezeket megfűszerezve egy finom kis hangtompítóval. Az még jó kérdés, hogy a fegyver milyen helyet foglal majd el a meta listán, pár nap alatt ez még nem derült ki, de jövő héten talán már erre is választ kapunk a statisztikákat vizslatva.

×