Néha van, amikor a fejlesztők elfelejtik közölni a változtatásokat, ám most a szemfüles játékosok elkapták őket.

A League 12. szezonja már egyre közelebb van, és az új szezon iránti hype nagyon felcsigázza játékosokat. Október 20-án a rajongók először láthatták az új tárgyakat, amelyek a Summoner’s Riftbe érkeznek, valamint a meglévők módosításait.

Miközben a játékosok átnézték a finomításokat, a PBE-n volt egy maroknyi módosítás, amely kimaradt a Riot hivatalos bejelentéséből.

Az egyik nagyobb változás, ami nem szerepelt a League hivatalos Season 12 változáslistáján, a Cloud Dragon buff módosításai voltak.

Egy Reddit-felhasználó ‘HS_Cogito_Ergo_Sum’ kiszúrta a változásokat, amelyek mostantól +3,5% Out of Combat Move Speedet és +3,5% Slow Resistance-t biztosítanak a játékosoknak. A Cloud Dragon lélek változatlan marad, és továbbra is 10% mozgássebességet és megnövelt mozgást ad ulti használata után.

A változtatások jelentős erősítést jelentenek a közösség által kikiáltott legrosszabb sárkánynak. A 12. szezonban a Riot két új sárkány vezet be, köztük a Hextechet és a Chemtechet. Mindkettőnek erős új buffjai vannak, így ez talán megadja az okát annak, hogy a Cloud Dragon miért kap némi változást, mivel a korábbi buffjai nem voltak túl meggyőzőek.

Egy másik változás, amiről nem esett szó, az Everfrost mágus-tárgyat érintette, aminek az ára 3200 aranyról 2800 aranyra csökkent. A tárgy mostantól más tárgyak receptjéből is építkezik, beleértve a Lost Chaptert, a Ruby Crystal-t és az Amplifying Tome-ot.

Az árcsökkentésért cserébe az Everfrost 10 AP-t veszített (80 AP-ról 70 AP-ra), és mitikus passzívja 10 AP-ról 5 AP-ra csökkent. A Riot Games elméletileg azért csökkentette az Everfrost árát, hogy csábítóbbá tegye a többi mágikus itemmel szemben.

Ezekkel az új változásokkal a 12. szezon az egyik legizgalmasabbnak ígérkezik.

Ti várjátok már a következő szezont?

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-d-wireless-matt/

forrás: Dexerto

×