Többen azt pletykálták, hogy ma jelentheti be a CDPR a játékai újgenerációs frissítéseinek érkeztét, amit a stúdió nagyjából meg is tett, de rossz híreket hoztak.

A CD Projekt RED a tavaly decemberi Cyberpunk-fiaskó után 180 fokos fordulatot vett a kommunikációt illetően, és azóta próbálnak mindenről a lehető legegyenesebben beszámolni a játékosoknak – legyen az bármennyire fájdalmas is.

Ennek mindenképpen örülünk, hiszen így mindenki elvárása két lábon állhat a földön, igaz, ettől még nem lesz könnyebb feldolgozni egy-egy fájdalmasabb hírt. Nagyjából ez történik most is, amikor a lengyel csapat őszintén kiállt, és elmondta, hogy sajnos megcsúsztak a Cyberpunk 2077 és a The Witcher 3 újgenerációs frissítéseinek munkálataival.

Ez azt jelenti, hogy a Cyberpunk 2022 első felében, míg a The Witcher 3 jövő év második felében szépül csak meg.

A Cyberpunk esetében ez azonban még nem jelenti azt, hogy újabb tartalmak nélkül maradunk, hiszen a játékot addig is folyamatosan javítják és frissítik. Sőt, hamarosan megérkeznek az első újabb történeteket és küldetéseket tartalmazó DLC-k is, ami azt jelenti, hogy mire megjelenik a ráncfelvarrott kiadás, bőséggel lesz majd miben ismét, esetleg elsőként elveszni.

A Vaják harmadik eljövetele talán nem akkora érvágás, hiszen akit érdekelt az valószínűleg már többször is nekiveselkedett, ami azonban szomorú, hogy így később kapjuk meg a Netflix sorozatához kapcsolódó extra kontenteket. Sebaj, hiszen a jó munkához idő kell, és ha ez az ára, hogy igazán remek programokat kapjunk, akkor azt hiszem ezt a legtöbb játékos és rajongó – ha nem is örömmel, de – készséggel hajlandó megfizetni.

https://leet.hu/?s=far+cry+6&post_type=product

×