A Valve bekérte a játékosok aláírásait.

Múlt héten nem túl vidám hírek érkeztek a CS:GO Majorrel kapcsolatban. Azután, hogy nagy eséllyel sikerült megoldani a helyszínnel kapcsolatos problémákat, egy újabb gond merült fel. Az ilyen szintű eseményeket a Valve Katowice 2014 óta mindig megtisztelte matricákkal, pár éve pedig a csapatlogókon kívül a játékosok egyedi aláírását tartalmazó kozmetikai tárgyakat is kinyithatjuk, megvásárolhatjuk.

Sokáig úgy tűnt, hogy erre idén nem kerül sor!

 

Volt, hogy a Valve már a torna előtt 1 hónappal bekérte már a játékosoktól az aláírásokat, ám egészen tegnapig erre nem került sor a PGL eseménye kapcsán, így jogos volt az aggodalom. Igazán nagy érvágás lett volna azonban, hiszen vannak olyan profi játékosok, akiknek még sem volt saját matricájuk, míg mások például csapatváltás miatt örültek volna a friss aláírásnak.

Mopoz, a Movistar Riders játékosa nyugtatta meg a rajongókat egy Twitter üzenetben, hogy a cég bekérte a Majorön résztvevő játékosok digitalizált aláírásait. A Valve designereinek azonban gyorsan kell dolgoznia, hiszen jövő héten már elstartol az esemény. Könnyen lehet, hogy a hét végéig meg is érkezik az új matricákat tartalmazó CS:GO frissítés.

Ti bevásároltok majd matricából?

×