A FromSoftware és a Bandai Namco bejelentette, hogy már lehet jelentkezni az Elden Ring zárt hálózati tesztjére, ráadásul ingyenesen.

Azután, hogy sokan sajnálják, hogy az Elden Ring megjelenése késik, ez nem jelenti azt, hogy a közeljövőben ne lehetne kipróbálni a játékot. A FromSoftware és a Bandai Namco elindítja a Closed Network tesztet.

Így lehet regisztrálni az Elden Ring zárt hálózati tesztjére.

 

Jelentkezni nem túl nehéz, ugyanis elég erre a linkre kattintani, jelentkezni és ha szerencséd van, e -mailben kapsz egy kódot a kiválasztott platformra, amellyel letöltheted a játék tesztverzióját. Ne feledd, hogy az oldalon regisztráció szükséges.

Az Elden Ring teszt november 12-én kezdődik, és november 15 reggeléig tart PS4, PS5, Xbox One és Xbox Series X | S konzolokon. Jelentkezni a tesztre november 1-ig lehetséges. Több szakasz lesz egyébként:

・Session 1: 12 p.m. – 3 p.m., November 12
・Session 2: 4 a.m – 7 a.m., November 13
・Session 3: 8 p.m. – 11 p.m., November 13
・Session 4: 12 p.m. – 3 p.m., November 14
・Session 5: 4 a.m – 7 a.m., November 15

 

 

Bár a dátumokat és az időpontokat egyértelművé tették, a tesztről nem sokat tudni. Csupán annyit, hogy a játék kezdeti szakaszát tartalmazza. A konzolos cross-gen viszont elérhető lesz, vagyis a PlayStation 5 játékosok a PS4-es játékosokkal, az Xbox Series X-esek pedig Xbox One-os társaikkal játszhatnak.

Az Elden Ring teszt 7 GB helyet foglal el. A történetben pedig tényleg szerepel egy Queen Marika, szóval ezért ez a cím. 

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-d-wireless-matt/

×