Ezúttal is a Prime ajánlatok között találhatjuk meg.

A Warzone és Cold War fejlesztői már szeptemberben is bőkezűen osztogatták a Twitch Prime ajándékokat a felhasználók számára. Már akkor lehetett látni, hogy az Activision és az Amazon jó előre betáraztak rengeteg tartalmat, így biztos volt, hogy minden hónapban érkezik majd legalább egy Operator skint tartalmazó csomag is.

Így is lett, pár napja mutatkozott be a Flight School Bundle névre hallgató kollekció!

 

A csomag tartalma a következő:

  • Epic Snapshot Operator Skin
  • Rare Skybird Vehicle Skin
  • Epic Full Barrage Finishing Move
  • Rare Screaming Eagles Emblem

Ezen kívül feloldható már a „World Series of Warzone Fall 2021 Pack” is, melyben dupla XP és dupla weapon XP tokent, illetve egy Calling Cardot és egy Emblemet találunk. Fontos kiemelni, hogy a múlt havi csomagot nem tudjuk beváltani már, így nem érdemes heteket várnunk az aktiválással. A Twitch Prime 30 napos ingyenes próbaidőszakkal is rendelkezik, így egy próbát mindenképp érdemes adni neki.

A csomagok aktiválásához csak el kell látogatnunk a Twitch Prime és Call of Duty közös oldalára, majd bejelentkeznünk a „Sign in” gombra kattintva. A „Claim Now”-ra kattintva összeköthetjük Twitch és Activision fiókunkat, ha ezt eddig még nem tettük volna meg. Ezután már csak annyi a dolgunk, hogy az adott csomag „Claim Now” felületén rákattintsunk a Complete claim gombra.

×