A TikTok tökéletes platform, ha valamit rengeteg emberhez el akarsz juttatni, de azt nem gondoltam volna, hogy itt is a Battlefield 2042 problémáját taglalják.

A Battlefield 2042 bétája már egy ideje befejeződött, ám a panaszok a hibákra, illetve értelmetlen döntésekre azóta is sújtják játék fejlesztőit. Minden Social Media platformon a játékosok hada fejti ki a véleményét a játék negatív és néha talán pozitív élményéről.

Ha játszottál a bétával, akkor tudhatod, hogy a Battlefield 2042-nek valóban vannak problémái és hiányzó funkciója. Azonban az egyik legnagyobb problémája a zűrzavar, amit a megkülönbözhetetlen operátorok kreáltak. Illetve, ha nem lenne elég, hogy mindenki ugyan úgy néz ki. A füstben nincsenek csapat ikonok, és ez rengeteg zűrzavarhoz és baráti tűzhöz vezet – még jó, hogy nincs hardcore játékmód a bétában.

A Battlefield 2042 Reddit-oldalán az egyik játékos egy TikTok videót használt arra, hogy az egyenruhák mellett érveljen, és a posztra leadott szavazatok alapján sok játékos egyetért ezzel.

The perfect video to explain why we need uniforms (via. @hotsaucezee on TikTok) from battlefield2042

Őszintén egyszerre nevetséges és szomorú, ami a rövid videóban lezajlik. Egyszerűen elképzelhetetlen, hogy ezt az ötletet rendesen tesztelték. Bár azt sem értem, hogy miképp jutott át az alfa tesztelésen. A saját béta élményem alatt is rengetegszer vettem észre, hogy a csapattársaim utánam futkorászva lövöldöznek rám, mert azt hitték az ellenség vagyok.

A megoldás?

Egy másik Reddit felhasználó fél órás Photoshop munkával megmutatta, hogy lehetne kiküszöbölni ezt a problémát. Még neveket is adott az orosz operátoroknak, illetve Boris esetében amerikai nevet.

Remélhetőleg a fejlesztők átgondolják az operátorokat, mert ez így egyszerűen nevetséges. Illetve, ha esetleg megérkezik a teljes játék, lehetetlen lesz élvezni a Hardcore játékmódot. Többet lőnénk le a társainkat, mint az ellenséget.

Mit gondolsz, milyen lesz a játék megjelenéskor?

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-d-wireless-matt/

×