Úgy látszik, a játékosok hangja elég volt ahhoz, hogy a Riot kicsit átgondolja a korlátozásoklat, ám ez nem azt jelenti, hogy nem lesz korlátozás sehol.

A Riot Games visszavonja azt a változtatást, miszerint a 11.21-es javítással letiltja a /all chatet a League of Legends meccseken.

A játék közösségétől érkező rengeteg negatív visszajelzések után a Riot mostantól csak „régiónként” fogja letiltani a /all chatet a következő két LoL javítás során.

https://www.reddit.com/r/LeagueOfMemes/comments/q7tpxr/riot_games_should_poll_on_league_client_if/

„Ettől a javítástól kezdve a /all chat néhány régióban ki lesz kapcsolva” – mondta a Riot a League 11.21-es javítási jegyzetében. „Az eredeti bejelentésünk óta a reakciók régiónként eltérők voltak, ezért változtatunk a megközelítésünkön, és csak ott tiltjuk le a /all chatet, ahol a játékosok a legfogékonyabbak voltak a kipróbálására”.

A Riot nem tisztázta, hogy mely régiókat érinti a /all chat közelgő módosítása.

Ám a fejlesztő elmondta, hogy a /all chat letiltása régiónként csak ideiglenes lesz. Csak a 11.21-es és 11.22-es patchek alatt lesz elérhetetlen az /all cahat használata.

„Azokban a régiókban, ahol a letiltás bevezetésre kerül, a /all chat továbbra is elérhető lesz a custom játékokban, és semmilyen más eszköz nem lesz letiltva” – mondta a Riot. „A változtatás hatását a verbal abuse-ról szóló jelentések, a büntetési arányok, a felmérések és a közvetlen visszajelzések alapján fogjuk értékelni”.

Amit nem értek, hiszen, ha nincs /all chat akkor valószínűleg kevesebb lesz a report is…

A 11.21-es javítás holnapra tervezett élesítése miatt a /all chat letiltásának tesztidőszaka gyakorlatilag négy hétig tartana, figyelembe véve, hogy a 11.22-es javítás november 17-én fejeződik be a hivatalos javítási ütemterv szerint.

„Amikor a tesztelés véget ér, az /all chatet letiltva hagyhatjuk, változtatásokat eszközölhetünk a letiltáson, vagy régiónként újra bekapcsolhatjuk” – mondta a Riot. „a teszt alatt is végezhetünk módosításokat a kezdeti eredmények alapján”.

Amikor a 11.21-es patch élesedik, bizonyos régiókban észre fogják venni, hogy a /all chat ki lett kapcsolva. De ettől még a játékosok képesek lesznek kommunikálni az ellenfelekkel a játékban, az emote-k és a meccsek utáni lobbik segítségével. Ami szerintem sokkal toxicabb, mint az /all chat.

A toxic viselkedésnek nem kell /all chat

Ti mit gondoltok az /all chat korlátozásáról?

forrás: Dotesports

borítókép: 4gamers

×