Az Activision legújabb blogja szerint a studió egyetért a közösség nagy részével: „a campelés gyáva dolog”.

A camp megosztó téma a Battle Royale játékokban. Egyesek szerint ez egy alapvető stratégia, míg mások úgy gondolják, egyenesen szánalmas. Érthető az első tábor véleménye, hiszen a BR lényege a túlélés, és a campelés jó módja lehet annak, hogy ne legyél gyakran az akció közelében, így logikusan magasabb a túlélési arányod. Viszont van, aki ezt teljesen felesleges időpocsékolásnak gondolja, illetve így sose fog fejlődni a célzásod a játéktudásod és még sorolhatnám.

Nem tudtuk, hogy a játék fejlesztői hogyan vélekedtek erről a témáról. Egészen addig, amíg ki nem adták a Season 6 Halloween Haunting eseményhez tartozó patch note-ot. És némi meglepetés érte a játékosokat

A Ghosts of Verdansk módban – ami hasonló, mint a tavalyi Zombie Royale. Van egy „Félelem” mérő”, ami emelkedik és ennek következében a játékosok megijednek és hallucinálnak.

Ez a mérő ekkor emelkedik gyorsabban:

  • Ha meglőnek, vagy eltalálnak valamilyen felszereléssel, vagy Killstreak van a közeledben
  • Campelés (szóval gyávaság)
  • Ha halott testeket látsz, vagy szellemeket
  • Ha egy csapattársat downolnak, vagy megölnek

Szóval látható, hogy a Warzone fejlesztői egyszerűen „gyáváknak” nevezik a campereket.

Ezzel erősítve azt a tábort, aki az akció megszállottja, de mindennek megvan a maga helye és ideje, beleértve az agresszív játékot vagy a campelést is. Azonban ami a becsületes taktikákat illeti, a Warzone fejlesztői úgy tűnik, hogy ugyanoda hajlanak, ahová a játékosok.

Néha táborozni kell, okos dolog ezt tenni. Ettől függetlenül érdemes lehet gyakorolni az agresszív játékot, és kijutni egy kis akcióra. Mint ahogy már feljebb említettem, ettől fogsz fejlődni, nem attól, hogy egy épület tetején a sarokban guggolsz.

Ti mit gondoltok a campelésről?

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-d-wireless-matt/

×