Gyanús a dolog.

Szerda délelőtt élesedett európai régióban a Valorant 3.08-as frissítése. Ha megnézzük a changelogot, akkor hamar kiderülhet, hogy ezúttal egyik ügynökhöz sem nyúlt hozzá a Riot Games fejlesztőgárdája. Vagy mégis? Az update után több felhasználó is jelezte, hogy valami nem stimmel Jettel. Szerencsére a fejlesztőkhöz is elért az üzenet, egyből jelezték is, hogy

valóban hiba történt, véletlenül nerfelték az ügynököt.

 

A leglátványosabb különbség a dash utáni fegyver elővételnél mérhető, itt sokkal lassabb lett az animáció és rendesen megnehezíti a Jett mainek dolgát. A felhasználóknak gyanús a dolog, lehet, hogy ebben a buildben valóban nem direkt kerültek be a változtatások, de a fejlesztők sem teljesen zárkóztak el korábban attól, hogy a múltkori ultimate és képesség nerfek után további változásokat szállítsanak a Valorantba.

Sokak szerint az „Updraft” képesség animációja is más lett, ez így túl sok lenne véletlennek, maximum az időzítés nem sikerült a legjobban. A Riot Games egyik munkatársa már kedden jelezte, hogy utánanéznek a dolgoknak. Bejegyzésünk megjelenésének pillanatáig azonban nem érkezett erre vonatkozó hotfix a játékba, de bármelyik pillanatban beeshet.

Ti észrevettétek a bugot?

×