Október 18-án megérkezett a legújabb Warzone frissítés, amely egy AR-t buffol, és elérhetővé teszi az egyik legkedveltebb játékmódot privát meccseken.

 

Mielőtt elkezdődne a Halloween event, a Warzone fejlesztői a tegnapi nap folyamán pár apróbb frissítést eszközöltek a játékon. Ez nem egy nagy patch, de lehet, hogy sokak számára tökéletes quality-of-life változtatásokat hoztak el.

Milyen apróságokkal változtatták meg a játékot?

Iron Trials ’84

Az Iron Trials ’84 hatalmas siker lett. A játékosok és a streamerek is imádták az új játékmódot a magasabb TTK-val. Így a közösség azt kérte a fejlesztőktől, hogy legyen elérhető a privát meccseken is. Hát úgy látszik, hogy a kívánságuk parancs, mivel ez a frissítés lehetővé tette a játékosoknak, hogy a privát meccsek keretében tudjanak Iron Trials-t játszani.

A játékmódot minden felosztásban lehet játszani, solo,duo,trio és quad, de jelenleg 132 játékosra van korlátozva.
Ezt a korlátot később növelni akarják.

Grav

Ahogy az Iron Trials esetében, itt is meghallgatták a közösség visszajelzéseit a fejlesztők, és buffolták a Grav Assault Rifle-t. Természetesen a gyors YouTube clickbaiteken túl a játékosok gyorsan továbbálltak az új AR-ról, azt állítva, hogy ez a fegyver minden csak, nem használható.

Így a Grav egy kis buffot kapott. A visszarúgást mostantól minimalizálták. Egyelőre nem lehet tudni, hogy ez elég lesz-e ahhoz, hogy az AR-t feljebb tornázza a ranglistán, de az biztos, hogy ettől függetlenül ez egy kellő buff volt. Lehet újra kipróbálom, hátha hasonló lesz, mint anno az AMAX.

Bugok

A két változtatáson kívül rengeteg bugot is javítottak, de szerintem felesleges ezzel untatni benneteket. Ha valakit mégis érdekelne, akkor a Raven Software kitweetelte az összes bug-javítást.

 

Mit gondolsz, a fejlesztőknek tényleg hallgatni kéne a játékosokra?

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-d-wireless-matt/

×