Egy gondolat nem hagy bennünket nyugodni csak. Tényleg ennyire finom az a Nokia?

Egy egyiptomi kórházban egy nagyon különös esetre lettek figyelmesek az ott dolgozó orvosok. Egy súlyos gyomorfertőzéstől szenvedő férfi gyomrából ugyanis egy mobiltelefont, egy régebbi típusú Nokiát operáltak ki – számolt be róla a LadBible és a Gulf Today.

A történet legmegdöbbentőbb pontja azonban az, amikor a férfi elárulta, hogy a készüléket nagyjából fél évvel a műtét előtt nyelte le. Elmondása szerint azért nem ment el korábban a kórházba, mert szégyellte magát és abban reménykedett, hogy természetes úton majd távozik belőle.

Mivel ez nem történt meg a telefon életveszélyes fertőzést okozott. Csak akkor kért segítséget, mikor fájdalmai elviselhetetlenné váltak, ekkor az orvosok egy röntgenfelvétel alapján jöttek rá, hogy mi okozza a problémát, akik elárulták, hogy ilyet most láttak először.

Man Lived With Phone In His Stomach For Half A Year

Kép: LadBible

Azt sajnos nem tudni, hogy a férfi pontosan hogyan nyelte le a méretes Nokiát, és mi alapján remélte, hogy az a belein és a végbelén keresztül képes lesz a távozásra. Mindenesetre állapota egyelőre stabil, a műtétet végző doktorok szerint fel fog épülni.

Korábban egyébként hallhattunk már hasonlóról, amikor egy férfi hasonló módon próbált meg megemészteni egy szinte ugyanilyen típusú Nokia telefont. Az akkori sürgősségi beavatkozást követően az orvosok felhívták a figyelmet a mobil fogyasztás veszélyeire, az pedig még csak a szerencsésebb eset, ha gyomorgyulladást okoz, hiszen a készülék akkumulátora akár fel is robbanhat.

Kérdés: vajon tényleg ennyire finom a Nokia?

×