Hamarosan debütál a League of Legends új Netflix-műsora, az Arcane. Íme, hogyan szerezhetsz Twitch-dropokat, ha csatlakozol kedvenc LoL streamereid bulijaihoz.

A League of Legends egyre bővülő univerzuma hamarosan berobban a tévék és az internetes sorozatok világába az új Netflix-sorozatával, az Arcane-nal. Mivel ez a Riot első különálló sorozata, így mindent megtesz, hogy elnyerje a játékosok és akár a nem játékosok tetszését.

Szeretnéd stílusosan megünnepelni az Arcane megjelenését LoL-os társaiddal? Íme, hogyan szerezheted meg a League of Legends Arcane Twitch-dropokat.

Hogyan igényelheted a League of Legends Arcane Twitch droppokat?

Az első és a legfontosabb, hogy a Twitch fiókod össze legyen kötve a Riot Games fiókoddal.

Ahhoz, hogy igényelni tudd:

  • Kattints a Twitch felhasználói profilodra a jobb felső sarokban.
  • A legördülő menüből válaszd a „Beállítások” menüpontot
  • Menj a „Kapcsolatok” menüpontra
  • Görgess le a „Riot Games”-hez, és válaszd a „Connect”-et.
  • Jelentkezz be a Riot fiókodba

Ha ezzel kész vagy, nem lesz más dolgot, minthogy egy olyan streamert nézni, akinél be vannak kapcsolva a droppok. Ezután már csak várni kell és az ajándékok elkezdenek gyűlni a raktáradban.

Mikor kell néznem ezeket a streameket?

A sorozat november 7-én történő első megjelenése után a Riot egy virtuális globális premiereseményt rendez a Los Angeles-i központjából. Az eseményre még aznap kerül sor, és „egy innovatív vörös szőnyeget fog tartalmazni a média és a streamerek számára világszerte, hogy kapcsolatba léphessenek a közösségeikkel”.

Az esemény során a Twitch-streamerek a műsor első epizódját közvetíthetik a közösségeiknek. Brandon Miao, a Riot termékekért és partnerségekért felelős vezetője szerint „a globális játékosbázisunk mélyebb történetmesélés iránti érdeklődése nagy szerepet játszott abban, hogy az Arcane elkészítése mellett döntöttünk, így csak helyes, hogy az Arcane első epizódját együtt, közösségként nézhetik meg”.

Azt viszont a Riot Games nem erősítette meg, hogy milyen tárgyakat fogunk kapni a Twitch által. Erre még várni kell, de szinte biztos, hogy minden ajándék az Arcane témájához fog illeni.

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-d-wireless-matt/

×