Beadta derekát az óriáscég.

Az Epic Games a nyolcadik szezonban jelentősen átdolgozta a küldetésrendszert. A felhasználók nagy része több szempontból is elégedetlen volt, hiszen egyrészt kevés XP járt értük, más részről pedig nagyon monoton feladatokat kaptunk. Az XP részét a fejlesztők az elmúlt hetekben többször is orvosolták, egyre többet kaptunk az adott feladatokért.

A monotonitás azonban továbbra is jelentős probléma volt, tényleg nem volt semmi változatosság a napi feladatokban, így hamar beleuntak a játékosok.

Semmi ok az aggodalomra, itt is visszatértünk a régi kerékvágásba!

 

A fejlesztők rengeteg, több mint 50 „új” feladatot állítottak hadrendbe a napi kihívások fülön. A feladatok a régi játékosoknak ismerősek lehetnek, hiszen a különféle fegyverekkel való ölés vagy épp az adott helyeken történő landolás már az előző szezonokban is alapvető kihívásnak számított.

Kijelenthetjük, hogy az Epic Games valójában beadta a derekát és szépen lassan visszaalakította a küldetésrendszert olyanra, amilyen előtte is volt. Ezzel gyakorlatilag beismerték, hogy kicsit félrecsúszott ez a nyolcadik szezonos fejlesztés. Valószínűleg a belsős statisztikákon is látszódott, hogy valami nincs rendben, így lépniük kellett valamit.

Ti hányas szintűek vagytok?

×