Csodálatos bravúrt láthatunk, ami bizonyítja, hogy sosem szabad feladni a harcot, még akkor sem, ha teljesen kilátástalan a helyzet.

A Rainbow Six: Siege világában bizony gyakran érezzük, hogy kilátástalan a helyzet. A játék nem adja be a killeket, folyton védekezési esély nélkül halunk, nincs sikerélmény. Olyannyira képes kiidegelni a játék, hogy legszívesebben letörölnénk. Ám néha láthatunk olyan klipet, ami reményt adhat, hiszen bizonyítékul szolgál arra, hogy még a leglehetetlenebb helyzetből is ki jól jönni.

Ilyen, amikor Nøkk 4 ember ellen győz, amikor csak 8 másodperc marad.

Az alábbi videót egy Rainbow Six: Siege játékot töltötte fel a Redditre, és milyen jól tette. Ez ugyanis motivációt adhat azoknak, akik néha úgy érzik: ha egyedül maradtak, már nincs remény. Pedig van. Ahogy itt látható, már csak 8 másodperc maradt, az ellenfél azt gondolta nyert, ám a játékosnak mégis sikerül elfoglalnia a pontot és győzedelmeskedni.

They thought they had won from Rainbow6

 

Mi ez, ha nem egy bizonyíték arra, hogy a legrosszabbnak tűnő helyzetből is ki lehet jól jönni ebben a játékban? Neked sikerült már hasonló?

×