Aki nem ma kezdte a FIFA-t, az már biztos találkozott Inaki Williams nevével. A való életben is emlékezetes eredményt ért el, hiszen megdöntött a Laliga rekordot.

Mindenki kedvenc, vagy éppen utált spanyol kolosszusa visszatér. Inaki Williams jó pár kezdő csapatnak alappillére volt az évek során. A FIFA 22-őt egy speciális lappal kezdi, hiszen megdöntötte a legtöbb egymást követő mérkőzésen való pályára lépés rekordját.

Igen, jól olvastátok. Inaki Williams 203 mérkőzésen keresztül nem hagyott ki meccset a LaLigában. Se sérülés, se betegség. A Bilbao meccsein egy dolog biztos volt. Ha pályára lép a csapat, a spanyol csatár ott lesz. Ezt a teljesítményt az EA se hagyta figyelmen kívül és az év első rekord breaker lapja meg is érkezett. A kártya kiváltásért összesen 7  csapatot kell összeraknunk. Két arany csapatot, egy 81-es, 82-es, 83-ast, valamint egy 84-es és 85-ös csapatot IF lapokkal. Az ára így körülbelül 120 ezer zseton.

A lap azt tudja, amit mindig várhattunk tőle. Gyors, magas, és iszonyatosan jók a befejezései. A gyengébbik lába továbbra is suta, de szerintem ezt már megszokhattuk. Inaki Williams az a játékos, akit vagy nagyon lehet szeretni, vagy nagyon utálni. Én személy szerint az elsők táborába tartozom, hiszen volt egy időszak, amikor fél évig ő volt a csatárom.

Mit ajánlok? Inaki nem az a játékos, aki kötelező, de akit nagyon szívesen látsz a csapatodban. Ha metát játszol nem ő az elsődleges választás. Ha szereted a kicsit kreatívabb és fun csapatokat, akkor simán jól jön neked.

Te megcsinálod Inaki lapját?

×