Egy héten keresztül teljesen ingyen ki lehet próbálni a hiánypótló Riders Republic-ot, sőt, ha ügyesek vagyunk még meg is nyerhetjük a teljes játékot.

Október 28-án megjelenik a Ubisoft egészen merész vállalása, az extrém sportokat főszerepbe állító Riders Republic. A francia kiadót ezért a próbálkozásért mindenképpen csak dicsérni lehet, hiszen jellegéből adódóan várhatóan nem pont ez a cím lesz, amelyik szélesre tárja majd a játékosok pénztárcáját.

Ettől függetlenül persze rendkívül érdekesnek, illetve hiánypótlónak is tűnik. A Ubisoft ezekkel abszolút tisztában is van, ezért most úgy döntöttek, hogy közvetlenül a megjelenés előtt egy teljes héten át az próbálhatja ki magát a virtuális tájakon bringázva, wing suit-ozva, síelve, vagy snowboardozva, aki csak akarja.

Sőt, az ingyenes próbahéten elért eredményünk jön velünk a teljes játékba, ha végül a vétel mellett döntünk. Minden játékmód és extrém sportág elérhető lesz,  egyetlen megkötés az csupán, hogy mindösszesen 4 órát pörgethetjük, de higgyétek el, nagyon is megéri.

A Riders Republic tehát október 21-től október 27-ig bezárólag ingyenesen lesz elérhető a célplatformokon, vagyis Xbox One és Series, PlayStation 4 és 5 konzolokon és természetesen PC-n.

Érdemes azt is megemlíteni, hogy a fejlesztők egy különleges Mad Challenge versenysorozattal is készülnek. Ezen a speciális eseményen a játékosok úgy vehetnek részt, hogy online regisztrálnak, befejezik a tutorial módot, majd majd 20 csillag elérésével feloldják a ShackDaddy exkluzív többjátékos versenyét. Aki itt bekerül az első 10 helyezett közé, az automatikusan részt vesz egy tombolán, amelyen egyedi Canyon kerékpárt és a Riders Republic arany kiadását lehet megnyerni.

 

via – GamesRadar

https://leet.hu/?s=far+cry+6&post_type=product

×