Elhoztunk nektek néhány játékot, ami igazán remek választás lehet idén is Halloweenra.

Végre elérkezett a borzongás hónapja, amit a horror rajongók várnak a leginkább – de nem csak ők. Mindenki, aki szereti az őszi, kuckózós időszakot, amikor végre megpihenhetünk a bulis, fülledt nyár után, és bújhatunk be a takarók alá egy jó nagy bögre forrócsokival a kezünkben. Nos, ha te inkább az előbbi tábort erősíted, és a horrorfilmeket és/vagy játékokat választanád inkább, akkor hoztunk neked pár remek címet.

Nézzük is azt a listát:

Bloodborne

Egy igazán sötét és egyben különleges akciójáték, egyenesen a Dark Souls-sorozat fejlesztőitől. Rengeteg kihívással találhatjuk szembe magunkat, miközben élvezhetjük az egyszerűen utánozhatatlan horrorisztikus hangulatot. Gyakran emlegetik minden idők egyik legnehezebb játékaként.

Jelenleg csak PS4-en elérhető.

Until Dawn

Ez a remekmű Kanadában játszódik, és nyolc, a hegyekben kikapcsolódó fiatal körül forog, akik egy évvel másik két társuk halála után térnek vissza a helyszínre. Nem sokkal később egy őrült alakon kívül még az ott élő húsevő lények is rájuk támadnak – a segítség csak napkeltekor érkezik. A kalandokon keresztül nyolc karaktert irányíthatsz, de vigyázz, mert minden döntésednek súlyos következményei lesznek.

Eredetileg PlayStation 3-ra tervezték, de végül PlayStation 4-re jelent meg 2015 augusztusában.

Outlast

Az örök klasszikus. Van még olyan, aki nem ismeri? Bármilyen meglepő is, biztosan akad még ilyen. Az Outlast egy first-person túlélőhorror videójáték, melyet a Red Barrels fejlesztett és jelentetett meg. A játék történetének középpontjában Miles Upshur szabadúszó oknyomozó újságíró áll, aki úgy dönt, hogy kivizsgál egy a coloradói Lake megye hegyei mélyén fekvő pszichiátriát… Rossz döntés volt. Minden a te kezedben van, és minden döntésed nagyon át kell gondolnod, hisz akár az életedbe is kerülhet – ám az idő sürget, sietned kell.

Jelenleg ezeken a platformokon elérhető: PC, PlayStation 4, Xbox One, OS X, Linux és Nintendo Switch.

Resident Evil Village

A Resident Evil Village (Japánban Biohazard Village) a Capcom videójátékgyártó cég Resident Evil című túlélőhorror-sorozatának már a 8. része. A játékosok Ethan Winters szerepében játszhatnak, és belső nézetű perspektívából élhetik át minden rémisztő küzdelmét. Az események helyszínéül szolgáló falu pedig olyan környezet, melynek rengeteg titka van – melyek pedig mind ránk várnak. Készen állsz?

Platformok: PlayStation 4, Xbox Series X|S, PlayStation 5, Xbox One, Windows és Google Stadia.

The Evil Within

The Evil Within egy túlélő-horror videojáték, amelyet a Tango Gameworks fejlesztett és a Bethesda Softworks adott ki. A játékot Shinji Mikami, a Resident Evil alkotója & a Resident Evil 4 korábbi rendezője rendezte. A játék az id Tech 5 motort használja, amelyet a játékhoz igazítva módosítottak.

A The Evil Within 2014. október 14-én jelent meg PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

Call of Duty: Warzone

Ő itt a kakukktojás ebben a listában hiszen semmi köze, a Halloween-hoz, de értelmet nyer majd a választás mivel ma este (október 19-én) indul a Halloween esemény. A tavalyi event is hatalmas siker volt a Call of Duty rajongók körében és reméljük, hogy idén is sikerül elkapni azt az érzést, amit a játék akkor nyújtott.

Új játékmódok, új fegyver és rengeteg ajándék – Este elstartol a The Haunting Call of Duty esemény

 

Íme a tavalyi trailer, mert az idei egyáltalán nem hozta a színvonalat:

 

Platformok: PC, PS4/5, Xbox One és Series X|S

Remélem mindenkinek elég spooky lesz a Halloween. Főleg, ha betudjátok szerezni a bármelyik játékot.

Esetleg van valami olyan játék, amit szívesen játszotok ilyenkor?

×