A fejlesztők ismertették a részleteket.

Ahogy azt várni lehetett, a Call of Duty fejlesztői hétfő este publikálták, hogy mivel készülnek az ünnepi időszakban. A The Haunting névre hallgató esemény igazán pazar lesz, a játékon dolgozó programozók nem igazán fogták vissza magukat. Számíthatunk új játékmódra, új fegyverre, rengeteg kozmetikai tárgyra és további finomságokra is.

Nézzük is, hogy pontosan mit takar a The Haunting eseménysorozat!

 

Nézzük először azokat az elemeket, melyeket mindkét játékban megtalálhatunk majd. Ezek közé értelemszerűen a Cold Warban és Warzone-ban egyaránt használható fegyverek és a különféle kozmetikai tárgyak tartoznak.

Scream Operator Bundle

A leakek követőinek ez nem igazán okozott meglepetést, hiszen a menüben és akár in-game is összefuthattunk már az ikonikus Ghostface karakterrel. A Bundle az Operator skinen kívül tartalmazni fog egy Violent End névre hallgató finishing move-ot is, melyet szintén a film inspirált. A szokásos körítés sem marad el, így charm, óra, Emblem, Calling Card és 3 blueprint is a csomag részét képezi.

Donnie Darko Limited-Time Bundle

Ez a csomag csak jövő héten debütál majd, egészen pontosan október 24-én. Az ihletet értelemszerűen a 2001-es kultikus film adja. A csomag részét képezi a Frank the Rabbit Baker skin, illetve a „Sky is Falling” névre hallgató finishing move is. Ezeken kívül további 4 Epic ritkaságú tárgy is az inventory-ba landol 3 blueprint társaságában.

További csomagok

A fentieken kívül több saját gyártású, nem kollaborációs Bundle is tiszteletét teszi majd az ünnepek alatt a játék boltjában. Ilyen lesz a Necro Queen névre hallgató Portnova skin vagy épp a Tracer Pack: Lumens Maxis Ultra Bundle. Ezek folyamatosan fognak majd érkezni a Shopba, nem lesz elérhető az összes kedd estétől.

Új fegyver – LAPA SMG

Szerencsére ezúttal sem maradunk ingyenes jutalmak nélkül, a felhasználók 9-9 Warzone és Cold War küldetés segítségével oldhatják fel az ajándékokat. Ha mind a 9 küldetést sikeresen vettük, akkor bónusz jutalomként megkapjuk a LAPA SMG blueprintjét is.

Új Warzone LTM – Ghosts of Verdansk

A fejlesztők ezúttal sem hagyják ki a ziccert, így egy limitált idejű játékmód is érkezik kedd este. A Raven elmondása alapján a megölt játékosok nem a Gulagba kerülnek, hanem szellemenként térnek vissza, hogy megkeserítsék a többi játékos életét. Különféle természetfeletti képességekkel lesznek felruházva, így a stun támadásoktól egészen a szuperugrásig és teleportálásig mindenre számíthatunk majd.

Ha kitartóak vagyunk akkor akár még újra éledhetünk, három lélekért vagy egy finishing move-ért cserébe visszatérhetünk a valódi testünkbe. A szellemek ellen egyedül a Sacred Ground névre hallgató zónák nyújtanak majd egy kis menedéket.

Ezen kívül bekerül egy „Fear” névre hallgató mutató is, mely 0-tól 100 pontig skálázódik. Minden operator teljesen nulláról indul, 50%-nál azonban már hallucinálni kezd karakterünk. Az idő múlásával egyre csak nő a Fear pontszámunk, de olyan dolgok is növelik majd, mint a campelés, a sebesülés vagy ha épp megláttunk egy szellemet/hullát. Természetesen csökkenteni is tudjuk majd a mértékét, öléssel, revive-val vagy épp egy Contract teljesítésével.

Cold War

 

A Cold War játékosoknak sem kell szomorkodniuk, hiszen Nuketown kapott egy kis Halloween átdolgozást. Ezen kívül bekerül egy Scream Deathmatch névre hallgató mód és ünnepi Prop Hunt is tiszteletét teszi majd a playlistben. Ahogy fentebb is említettük, ott is lehetőség lesz a 9 küldetés teljesítésére és az ajándékok begyűjtésére.

Kedden este, 19:00 órától elindul a rettegés! Várjátok már?

×