Először csak néhányan tapasztalták a drágulást, melyről egyre többen kezdtek beszámolni, majd megkeresésre már a Netflix is elismerte az áremelést.

Nagyon rossz hírt kaptak a hazai Netflix előfizetők. A SorozatWiki számolt be arról, miszerint egy Facebook-csoportban egyre többen jelezték, hogy többet fizetnek a választott csomagért mint korábban, így a portál a szolgáltatót kérdezte a problémáról.

A Netflix elárulta, hogy valóban történt áremelés, melyet október 7. óta fokozatosan vezetnek be.

Ez legelőször a friss előfizetőket érinti, vagyis ők már a megváltozott magasabb áron fognak tudni befizetni a Standard és a Prémium csomagokra. Ezután a meglévő előfizetőknél emelnek, amelyről a Netflix mindenkit legalább egy hónappal előre tájékoztat.

Számszerűsítve ez azt jelenti, hogy a Standard előfizetés 9%-kal 3190 forintról 3490 forintra, míg a Prémium csomag 13%-kal 3990 forintról 4490 forintra emelkedik. Az alapcsomag ára ezzel szemben nem változik.

Mivel az áremelés minden magyar előfizetőt érint előbb-utóbb mindenki megkapja majd a figyelmeztető emailt a Netflixtől még akkor is, ha eddig még nem tapasztalt változást. A portál mindemellett megjegyzi, hogy ez a drágulás egy globális folyamat része, amely Magyarországon egyébként is időszerű volt, ugyanis a 2016-os megjelenése óta változatlan áron lehetett elérni a szolgáltatást.

 

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-d-wireless-matt/

×