Már csak hetek választanak el a Vanguard megjelenéstől, és még mindig nem döntöttél, hogy melyik csomagot vedd meg? Akkor ez a kis guide majd segít.

Amint azt már tudtuk, a Treyarch helyett most a Sledgehammer Games veszi át az irányitást a hamarosan megjelenő Call of Duty címben. A Vanguard rengeteg újdonságot tartogat, mint például az új kampány, zombik és az egész multiplayeres játékmenet.

Ha ez mind nem lenne elég, a Vanguard még a Warzone-t is befolyásolja majd az első megkezdett szezonban.

Ha még nem vásároltad meg a Vanguardot, de végül úgy döntesz, hogy kipróbálod a dolgok leegyszerűsítéséhez összehasonlítjuk Vanguard összes verzióját.

Az első és legfontosabb, hogy kiválaszd a CoD Vanguard számodra megfelelő kiadását.

Melyik platformon játszol? Tervezel következő generációs konzolt venni? Megveszed az első Battle Pass-t? Ezek mind lényeges kérdések, amelyeket fel kell tenned, mielőtt az előrendelés mellett döntesz. Nincs sok választási lehetőség, de lehet feleslegesnek érzed majd az Ultimate kiadást.

Ami a legfontosabb, hogy bármelyik verzió előrendelése a következő bónuszokra jogosít:

  • Night Raid Mastercraft fegyver tervrajz
  • Arthur Kingsley Operator skin
  • Lehetőség a CoD Vanguard előtöltésére
  • 5 óra fegyver 2XP

Ezeken kívül PC-n és konzolon különböző csomagok vannak, de csak a cross-gen miatt.

Minden, ami az Ultimate Edition-be található lesz.

PC:

Két választásod van PC-n. A Standard és az Ultimate Edition, ezek közt nem sok különbség van. Az Ultimate kiadásban 3 operátort skin-t kapsz 3 fegyver traceres blueprintel, 5 órányi dupla XP-t és végül az első Battle Pass-t 20 tier-el.

Konzolon kicsit más a helyzet.

Mivel ott van egy úgy nevezett Vanguard Cross-Gen Bundle, ami lehetővé teszi neked, hogy következő generációs konzolokon is tudd játszani a játékot, ha esetleg vásárolnál egyet. Szóval mindenképp ajánlom minimum Cross-Gen Bundle-t. Természetesen konzolra is megvehető az Ultimate kiadás.

Mikor tölthető elő a játék?

A CoD Vanguard előtöltési idejét még nem jelentették be. Pedig játék megjelenéséig már csak két és fél hét van hátra, így hamarosan várhatóak az előtöltési részletek. A CoD Vanguard november 4-én este 9 órakor jelenik meg a konzolokon Észak-Amerikában. A többi régióban helyi idő szerint november 5-én éjfélkor lesz elérhető.

Azok, akik PC-n előrendelnek, ugyanebben az időpontban csatlakozhatnak a világ bármely pontján. A pontos bevezetési időpontot még nem erősítették meg, de mindenképp tájékoztatunk benneteket.

Mindenesetre kíváncsian várom a játékot és a Warzone integrációt is. A Zombies módról ne is beszéljünk, mert a trailer alapján iszonyat menőnek tűnt.

Te megveszed a Call of Duty: Vanguard bármelyik kiadását?

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-d-wireless-matt/

borítókép: synysterSK8R

×