A Bershka divatáruház új, hivatalos League of Legends ruházati és árucikk-kínálatot indított, a közösség reakciója pedig elég vegyes volt.

Ha igazi League of legend rajongó vagy, akkor ki kell mutatni valahogy, nem? A Bershka kínálata már elérhető az Egyesült Királyságban és már itthon is, férfi és női opciókat tartalmazva.

A ruhák között megtalálható egy Ahri hosszú ujjú tüllruha, Akali print kapucnis pulóver, Katarina leggings, Ezreal pulóver és alsó szett, illetve egy Aphelios hálós póló és még sok más.

7,995 Ft

A kínálatban szerepel egy Ezreal póló és alsó szett, egy „Every Second Matters” Ekko pulóver, valamint két boxeralsó és két pár zokni. Ha ez nem lenne elég, még matricát is vehetünk az üzletekben.

A League of Legends közösség hevesen reagált a Bershka LoL-ruházatára, egyesek kritizálták, mások dicsérték, és voltak, akik ki nem hagyták volna a lehetőséget, hogy memeket kreáljanak.

Valaki így vélekedett a kollekcióról:

„Szó szerint olyan, mintha valaki, akinek fogalma sincs a játékról, rákeresett volna a Google-ban a „League of Legends karakterek” kifejezésre, és kiválasztotta volna az első 5 képet, ami megjelent, majd az otthoni nyomtatóján kinyújtotta őket egy pólóra.”

Nézzük a milyen meme járja az internetet: 

Ha a meme-ek és a negatív kommentek ellenére be szeretnél szerezni pár League of Legends ihlette darabot, akkor a női részleget megtekintheted ITT, és a férfi részleget pedig ITT. Illetve, ha megszeretnéd nézni őket előbb élőben akkor lehetséges, hogy már elérhetőek a különböző boltokban is.

Mit gondolsz a Bershka League of Legends kollekciójáról?

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-d-wireless-matt/

×