Bár nagyon szeretjük a Rainbow Six: Siege limitált idejű játékmódjait, talán jobb lenne, ha ezek minden héten elérhetők lennének váltásban.

A Rainbow Six: Siege alapvetően csupán néhány játékmódot kínál a játékosoknak, melyek bár nagyon szórakoztatóak, egyesek számára unalmasak lehetnek. Így a fejlesztők néha-néha bevetnek egy-egy különleges játékmódot, persze csak ideiglenesen. A legutóbb például a Doctor’s Curse játékmód tért vissza, amiben ismét csapkodhatjuk a szörnyeket.

De mi lenne, ha minden héten lenne extra játékmód?

 

Nemrég a Redditen egy játékos érdekes ötlettel állt elő, amiről szeretnénk megkérdezni a véleményeteket. Az ötlet szerint, mivel jelenleg a Quick Match, a Ranked és az Unranked áll rendelkezésre (persze a TH-n kívül), az ember idővel kiéghet a játékban. Egyesek számára ugyanis pont a különleges LTM játékmódot dobják fel a játékot. Így talán az lenne a jó, ha ezek a játékmódok alapból benne lennének a játékban, akár mindig elérhető módon, akár úgy, hogy ezek hetente cserélődnek.

Arról nem is beszélve, hogy minden LTM játékmódhoz érkeznek különleges kozmetikai elemek, skinek, packok is, amik közül van olyan, ami évek óta nem elérhető. Épp ezért az ilyen játékmódok, vagy egy TDM jó helyen lenne még a Siege-ben.

Te mi gondolsz? Tényleg több játékmód kéne a Siege-be?

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-d-wireless-matt/

×