Miközben a Rockstar már bejelentette a GTA Remastered trilógiát, nem sok részletet tudtunk meg arról, hogy pontosan mi várható. Szivárgás persze van.

A Grand Theft Auto rajongói, akik régóta türelmesen várják, hogy megjelenjen a GTA 6, talán örülnek a remastered trilógia bejelentésének. Oké, oké, három régebbi játékot kapunk, de azokat felújított formában élvezhetjük, még ha összesen akár 70 euróba is kerül majd mindez. Azt azonban eddig nem igazán tudtuk, hogy mit is újított fel a Rockstar és hogyan.

Úgy tűnik, hogy a remastered trilógián többet dolgoztak, mint gondoltuk.

A GTA Online News bejegyzése szerint a három játék, a GTA 3, a Vice City és a San Andreas komoly változáson ment át. Az azóta törölt support oldalon a következő volt olvasható: „Játssz három ikonikus városban, három epikus történetet.  A Grand Theft Auto III, a Grand Theft Auto: Vice City és a Grand Theft Auto : San Andreas új generációs frissítést kap, általános fejlesztésekkel, mint a ragyogó új világítás és környezeti fejlesztések, nagy felbontású textúrák, megnövelt  draw distance, Grand Theft Auto V-stílusú vezérlés és célzás, és még sok más, ami a hőn szeretett világokat életre kelti.”

 

Persze továbbra is rejtély, hogy pontosan mik ezek a fejlesztések, úgy hangzik, mintha a GTA trilógia a teljesen máshogy nézne majd ki, nagyjából úgy, ahogy a GTA V. Persze kérdés, hogy melyik GTA V? A régi vagy az új generációs változat? Vagy az ugyanaz?

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-d-wireless-matt/

×