Mit gondoltok: jót tenne a játéknak, ha valóban ingyenes lenne a Hazard Zone?

A Battlefield 2042 Hazard Zonejáról nagy igék zengtek, hogy ez lesz az ingyenes játszható játékmód, hogy felvegye a versengést a hasonló kaliberű FPS játékokkal, mint például a Call of Duty: Warzone , vagy esetleg az Apex Legends.

Ez nem így lesz, és a Hazard Zone megköveteli majd a játékosoktól, hogy rendelkezzenek az alapjátékkal, magyarul a Hazard Zone is fizetős lesz.

A Battlefield-rajongók a Redditen osztották meg aggodalmukat és csalódottságukat, miután megtudták, hogy a Hazard Zone nem lesz free-to-play. Egyesek már most azt gondolják, hogy a Hazard Zone nem marad életben az ingyenesen játszható Warzone opcióval szemben, különösen, hogy a fejlesztő DICE már a Battlefield 5-tel is kipróbálta (és elvetette) a fizetős Firestorm battle royale módot.

DICE dev immediately corrects himself; Hazard Zone is NOT Free to Play. from battlefield2042

Azt viszont nem értem, hogy miért nem szólaltak fel akkor, amikor az a hír járta az internetet, hogy a Hazard Zone ingyenes lesz.

A Hazard Zone a franchise rajongói szempontjából a játékmód egy elszalasztott lehetőségként érhet véget. Ugyanis egy jó „keveréknek” tűnik. A Hazard Zonet az Escape from Tarkov és a HUNT: Showdown ihlette és egy kis Warzone-nal fűszerezte, míg megtartotta a Battlefield köntöst. Ez így furán hangzik, de sokan bíznak a játékmenetben.

A mód emellett okot ad a játékosoknak arra, hogy hosszú órákat grindoljanak, hiszen így Dark Market Creditet szerezhetnek, amelyekkel Hazard Zone-exkluzív fejlesztéseket vásárolhatnak.

Ami pozitív abban, hogy meg kell vásárolni, hogy így kevesebb csalóval találhatjuk szemben magunkat. Természetesen elkerülhetetlen lesz egy-két forgó, pörgő aimbotos, de biztos eltántorít jó pár játékost a vételár attól, hogy csaljon.

A probléma viszont ténylég az, hogy úgy tűnik, az ingyenes játékoké a jövő, amikbe mikrótranzakciók vannak fűzve.

Mit gondoltok, jó ötlet, hogy a Hazard Zone is fizetős lesz?

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-d-wireless-matt/

×