TrueGameData alapos kutatómunkát végzett.

A játékosok mindig szeretnék a legtöbbet kihozni magukból, melyhez a megfelelő loadout kiválasztása is hozzátartozik, Warzone-ban különösképp. Így fontos a nagyobb frissítések után megvizsgálni a kérdéskört, hiszen a fejlesztők erőszeretettel szeretnek hozzányúlni az egyes kiegészítőkhöz, néha bármilyen hivatalos patchnotes említés nélkül is.

TrueGameData ismét kiváló kutatómunkát végzett!

 

Október 16-án került publikálásra legújabb videója, melyben a „stock” kiegészítő kérdéskörét veszi alapul. Szerencsére a tőle megszokott alapos és mindenre kiterjedő magyarázattal és levezetéssel megfűszerezve tette ezt, így kérdések nélkül hihetünk a mondandójának.

AR fegyvereknél egyértelműen a hatodik lehetőség a legjobb. A játékosok 39 százalékos ADS közbeni speed boostnak és 11 százalékos ADS lövés közbeni mozgási növekedésnek örülhetnek, míg ezek az értékek az ötödik lehetőségnél némileg kevesebbek. Nézzük is a többi fegyverkategóriát:

  • SMG fegyvereknél az ötödik lehetőséget érdemes választani. Egyedül néhány open bolt SMG-nél lehet jobb választás a hatodik stock, de a kategória nagy részénél az ötös viszi a pálmát.
  • LMG és Tactical fegyvereknél túl változatos a felhozatal, hogy egyértelmű győztest lehessen hirdetni.
  • A Sniper Rifle kategóriánál pedig szintén az ötödiket kell kiválasztanunk, ha a legtöbbet szeretnénk kihozni a fegyverünkből.

×