Ezúttal is egy videóban rejtette el a Riot Games.

A játék in-game számlálója alapján már alig 3 hetünk van az aktuális Valorant szezon végéig. Az előző Actben a fejlesztők ráhúztak pár napot a végére, lehet, hogy ezúttal is szükséges lesz hasonló lépés, de egyelőre nem jelentett be ilyet a Riot Games.

Újabb teaser érkezett a 17. ügynökről!

Az Episode 3 Act 2 nem bővítette a felhozatalt friss karakterrel, „csak” a sokak által nem annyira kedvelt Fracture pálya érkezett meg a frissítéssel.

LCQ SA sick intro from ValorantCompetitive

 

A hétvégén tartott LCQ dél-amerikai eseményén a Riot Games munkatársai levetítettek egy kiváló minőségű, Valorant tematikájú kisfilmet. A cégnél dolgozó modellezők és designerek ismét kitettek magukért, igazi művészeti alkotásról beszélhetünk.

 

A felhasználók hamar kiszúrták, hogy a videó 1:07 percénél egy ismerős arc köszönt vissza ránk. Ismerős, mert korábbi Riot Games videókban már felbukkant, de magában a játékban még nem láthattunk. A fejlesztők Deadeye néven hivatkoznak rá, várhatóan francia származású lesz és a „Sentinel” kategóriát fogja bővíteni. A megjelenés időpontja nem ismert, ám az eddigi utalások és a logika is azt diktálja, hogy 3 héten belül, az Act 3 keretein belül fog megérkezni Deadeye. Kíváncsian várjuk!

×