Már csak 3 hónapot kell várnunk.

A Rainbow Six Extraction startja nem a legzökkenőmentesebb megjelentetés lesz. A fejlesztők az elmúlt hónapokban többször eltolták a dátumot, júliusban pedig már azt is kijelentették, hogy 2022 elejéig biztosan nem fog megérkezni az újdonság. Szeptemberben érkezett egy trailer, melyben a január szerepelt továbbra is, mint megjelenési hónap, ám ennél pontosabbat akkor sem árultak el a Ubisoft munkatársai.

Vasárnap kiderülhetett a pontos dátum!

Rainbow Six Extraction release date has been leaked from Rainbow6

Iparági pletykák alapján január 20-án érkezhet meg a boltok és webáruházak polcaira az újdonság. Reméljük addig a fejlesztők az is elárulják, hogy pontosan mi is késztette őket a majd’ fél éves csúszásra. Valószínűleg a játék állapotával nem voltak megelégedve, de a bejelentésben sem fejtették ki ezt annak idején bővebb formában.

A felhasználók nagy része kimondottan igazságtalannak tartja a játék ~60€ körüli árcéduláját, hiszen kis túlzással egy Rainbow Six Siege módnak is elmenne az Extraction. Reméljük a Ubisoft figyelte a felhasználói visszajelzéseket az elmúlt időszakban és kellemesen csalódhatunk majd január közepén a játékban.

Ti várjátok a megjelenését?

×