Beindul az év vége.

A gamer mémből inspirálódott gyártó ismét sikeresen felcsigázta a játékosokat, ugyanis nem egy, hanem rögtön két darab gamer egeret mutattak be. Így év végére egészen felpörögnek az események, ugyanis nemrég érkezett meg hazánkba is a Glorious Model D Wireless, ám időközben újabb, apróbb és könnyebb tagokkal bővült a paletta.

A Model O- Wireless mellett bemutatták ugyanis a Model D- Wireless-t.

 

A gyártó lexikonjában ez annyit tesz, hogy a korábban ismert sikermodellek kistestvérei eldobták a kábelüket és immáron vezeték nélkül teljesítenek szolgálatot. A gyártó ezzel a kisebb egerek kedvelői felé nyit egy nagyot, amire elég sokat kellett várnunk, hiszen a Model O Wireless már tavaly év vége óta kapható a boltok polcain.

Első ránézésre túl sok változtatás nem történt dizájn szempontjából. A minden szempontból tökéletes tömör PTFE talpak mellett a sebesség miatt sincs okunk aggodalomra. Súly szempontjából az O- Wireless vezet a maga 65 grammjával, míg a D- Wireless 2 grammal nehezebb, azaz 67 grammot nyom a mérlegen.

A gyártó 80 dolláros árcédulával látta el a terméket, ami hazánkban várhatóan 32-34 ezer forintos áron jelenik majd meg a webshopok polcain.

×