Ezúttal egy kasza képében.

Az Epic Games a Chapter 1-ben egyszer már elvette a játékosok kedvét a melee fegyverektől. Az Infinity Blade túl erősre sikerült és a publikus lobby-k mellett egy-egy verseny végeredményébe is jelentősen belerondított. Nem is kellett sokat várnunk rá, hogy a fejlesztők kivegyék a játékból azt a Mythic tárgyat.

Hamarosan egy brutál erős kasza érkezik a szigetre!

Hypex jelezte Twitteren, hogy bizony a Sideways Scythe névre hallgató melee fegyver statisztikáihoz ismét hozzányúltak a fejlesztők, egyre közelebb a kiadás időpontja. Várhatóan a jövő héten már élesedik is, hiszen egyértelműen egy ünnepi, halloweeni fegyverről beszélünk, mely tökéletesen illeszkedik majd a hangulatba.

Érdekesség, hogy ölések után kapunk némi HP-t is. Játékosoknál ez 30HP/pajzs lesz majd, míg zombik esetében 12. Az alapsebzés 25-50 lesz két ütésből, a dash sebzése pedig 18-23 szintén két ütésből. A Smash Attack képessége lesz igazán ütős, ezekkel 40+65 sebzést oszthatunk ki játékosokra. Az épületek sebzésére is ez a két szám vonatkozik. Várhatóan holnap délelőtt érkezik a v18.21-es frissítés, melyben talán már engedélyezik is a fejlesztők az újdonságot.

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-d-wireless-matt/

×