Mindenki szereti a különleges játékmódokat a Warzone-ban, mint például az Iron Trials ’84, de mi lenne, ha visszatérne a Blackout?

Ma reggel a Twittert görgetve egy érdekes ötletre lettem figyelmes. Az ötlet megalkotója egy Call of Duty leaker, ‘TheMW2Ghost‘, aki már rengetegszer felfedte a játékba érkező fegyvereket, skineket és egyéb érdekességeket.

Lehet nem mindenki tudja, de a Call of Duty esetében nem a Warzone az első Battle Royale stílusú próbálkozás. Először a Black Ops 4-hez érkezett a Blackout, ami rengeteg profi játékost és streamert megfogott. Ám a játék relatív gyorsan kihalt.

A játék rendszere teljesen más volt, mint a most ismert Warzone-ban. Itt nem voltak loadoutok, csak fegyverek és azokhoz tartozékok, amiket a körök alatt találhatsz. Az életerőd nem regenerálódott magától, csak különböző tárgyakkal tudtad a HP-t feljebb vinni. Mondhatni a játék a Call of Duty és a PUBG keveréke volt.

Mi lenne, ha a Warzone-nak lenne egy Blackout játékmódja?

Ez volt a felvetése a híres COD leakernek.

  • 100 játékos,
  • Nincs loadout, a fegyvereket a földről veszed fel és attachmenteket kell hozzájuk találni,
  • Care Package rendszer a jobb loot érdekében,
  • 150 HP fullos level 3 armour-al,
  • Nincs respawn.

Őszintén az ötlet egyáltalán nem rossz, csak hát a kivitelezés lehet, hogy iszonyatosan nehéz lenne a játék mostani motorjának.

Amit még szerintem felesleges lenne kivenni, az a respawn, hiszen az egyik legjobb tulajdonsága a játéknak, hogy nem kell megvárni egy egész meccset a haverjaid nélkül. Illetve az armour rendszer nem volt épp a legjobb a Blackout-ban, viszont a Warzone esetében ez egészen jól el lett találva.

Ami nagyon jó ötlet, hogy nincs loadout és a fegyvereket neked kell építeni, illetve a Care Package is egy olyan dolog, ami mindig jó harcokat képes generálni.

Ti mit gondoltok az ötletről?

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-d-wireless-matt/

×