Nagyon úgy tűnik, hogy az Öngyilkos Osztag játékadaptációja pontosan olyan véres, őrült és vicces lesz, mint amilyen a legújabb mozifilm.

A Rocksteady korábban rendesen rácáfolt a pletykákra, mely szerint a Batman Arkham-trilógia után egy Superman játékon dolgozik, amikor bemutatták az Öngyilkos Osztag videojátékos adaptációját. Már az első előzetes alapján sejthettük, hogy valami nagyon elborult játékhoz lesz majd szerencsénk, amit a DC FanDome-on villantott második, immáron teljes értékű kedvcsináló csak még tovább fokozott.

Játékmenetet természetesen (és sajnos) ezúttal sem kapunk az egyelőre pontos megjelenési dátummal sem rendelkező őrülethez, cserébe viszont jobban felvázolják az alapfelütést, illetve hogy milyen hangulatban fogjuk legyalulni az Igazság Ligáját. Mert bizony tényleg Batman díszes kompániáját kell elfenekelnünk, Superman-estől, Wonder Woman-estől, Flash-estől, Zöld Lámpásostól.

Nyilván nem csak azért, mert: a sztori szerint a szuperhős liga egyik legnagyobb ellenfele, Brainiac átvette az irányítást a tudatuk fölött, így igen komoly veszélyt jelentenek úgy nagyjából az egész világra. Harley Quinn, Deadshot, Boomerang kapitány és King Shark feladata tehát likvidálni őket, majd elűzni a gonosz kiborgot és gépeit a kissé legyalult Metropolisból – na meg a világból.

Sokan azonban ki fognak maradni az Öngyilkos Osztag mókázásából, ugyanis kizárólag PC-re és a valószínűsíthetően jövőre is készlethiányos újabb konzolgenerációra érkezik 2022-ben.

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-d-wireless-matt/

×