Tegnap este végre megkaptuk szerintem a FIFA 22 eddigi legjobb játékos SBC-jét. Fekir a mostani játék metájába tökéletesen beleillik, így mindenkinek csak ajánlom.

A szombat újabb RTTK lapot hozott, ráadásul szerintem a játék eddigi legjobb ár-érték arányú kirakósát. Fekir lapja viszonylag könnyen megszerezhető, cserébe egy nagy erős játékossal gazdagodunk.

A lap megszerzéséhez egy 83-as csapatra TOTW lappal, valamint egy 86-os együttesre lesz szükségünk. Az ára így nagyjából 90 ezerrel tehető. Ahogy a legtöbb csapatnál láttam Benzema inkább CAM pozícióban szokott játszani, így ha szeretnénk egy picit feljebb tudjuk tolni. Ha esetleg nincs elég pénzünk a Real játékosára Fekirt nekünk találták ki. Már az arany lapja is elég jó kezdő kártya, de egy a 86-os szerintem hihetetlenül jól mozog a pályán. A távoli lövései bombasztikusak és jók a helyzet teremtési készségei is. Fekir a tökéletes CAM a játék korai szakaszára, ráadásul a lapban bőven benne van a potenciál, hogy fejlődjön.

Az EL-ben jelenleg 6 ponttal áll a Betis, és még kétszer játszik a Leverkusennel. Abból az egyiket most csütörtökön tartják, így bőven megvárhatjuk azt a meccset, ha szeretnénk biztosabbra menni, hogy van esélye a dupla fejlődésre.

Mit ajánlok? Ha nem csináltad még meg a POTM Benzemát, én Fekirt ajánlom. Benzema szerintem még kap lapot idén, ráadásul kb. egy pozícióban játszatják a két lapot a legtöbben. A csoport továbbjutásra nagy esély van, de akár a 3 győzelem is meglehet.

Én azért megvárom a csütörtököt, de szerintem egy nagyon jó kis lapot kaptunk Fekir személyében?

Te kiváltod?

×