A Tinder most előrukkolt egy új funkcióval, amivel a magányos párkeresők pikk-pakk találnak maguknak kísérőt a rokon/barát esküvőjére.

A tinder egy új funkciót készül csőre tölteni, amely segítségével akár egy esküvőn is becsajozhatunk/bepasizhatunk, ha épp úgy tartja kedvünk…

…De sajnos nem pont úgy, ahogy ezt elsőre gondolnánk. A Tinder ugyanis egy teljesen új új párkeresési módszerben gondolkozik, amit azok használhatnak, akik valamiért nem szeretnének egyedül megjelenni a barát-rokon életének egyik legfontosabb eseményén.

Az új funkció a Plus One – ‘Plusz egy fő’ névre hallgat, amelyben olyan emberekkel match-elhetünk, akik kifejezetten egy esküvőre keresnek partnert. Leírhatják a különböző igényeket, megoszthatnak infókat az eseményről stb., így azok sem lesznek teljesen vakon, akik amúgy csak az ingyen kajáért-piáért mennek el jelenetet rendezni.

A dolog különlegessége viszont az, hogy az első 100 személy, aki mától csatlakozik a Plus One funkcióhoz az 460 dollárt, nagyjából 143 ezer forintot kap, amit az esküvő költségeire fordíthatnak. A Tindernél legalábbis ennyi összeggel számolnak plusz egy főre.

Az újdonságot a nemrégiben elstartolt Explore szekcióban találják azok, akik erre fogékonyak – személy szerint rosszabb helyszínt keresve sem találnánk egy esküvőnél. Ezzel vélhetőleg egy nagyon kicsi halmazba tartozom, a Tinder szerint ugyanis az esküvői partner keresések (a plusz egy fős említések és jelölések) száma az elmúlt évben 45%-kal megnőttek. A Plus One funkciótól elég sokat is várnak, legalábbis nagyon remélik, hogy 2022-re elül majd a koronavírus-járvány és sokan fogják ekkor összekötni hivatalosan is az életüket, mellyel 2020-ban és 2021-ben várniuk kellett.

via – TechCrunch, SlashGear

×