A DC boszorkánykonyhájában három film is akad, melyeken sokkal többet kotlottak, mint kellett volna, de a bemutatott előzeteseik alapján tényleg érdemes várni rájuk.

a DC FanDome esemény egészen elképesztő ütemet diktált, hiszen nem csak a szupervárományos játékok mutatkoztak meg, hanem többek között sokak kedvenc sorozatainak folytatásaiból, illetve a már iszonyú hosszú ideje készülő, de ígéretes filmes projektjeikből is bemutattak egyet, s mást.

The Batman

Ezek közül messze magasan kiemelkedik a hányattatott sorsú Matt Reeves-féle The Batman, amely címszerepét a sokszor bizonyított Robert Pattison alakítja. Ugyan az új Batman-moziból korábban már kaptunk egy-két előzetest, azok amolyan „még létezik” jellegűek voltak, ezúttal viszont már egy valódi hosszú kedvcsinálót kaptunk.

Itt már láthatjuk Zoe Kravitz Macskanőjét, a Pingvin szerepében abszolút felismerhetetlen Colin Farrellt, de az Andy Serkis által alakított Alfred is feltűnik. Az előzetes alapják bátran kijelenthetjük, hogy várhatóan ez a Batman-adaptáció lesz a legerőszakosabb, legsötétebb és legbrutálisabb, amely valaha a denevérszerkós szuperhőssel készült.

Black Adam

A Black Adam legalább olyan nehéz szülés, mint amilyen a Shazam! is volt, ha nem nehezebb. A film készültéről már a 2000-es évek közepén lehetett tudni, sőt, Dwayne Johnsont már akkor megkeresték a szereppel kapcsolatban, de a projekt csak 2014-ben kezdett erőre kapni, bár az érdemi munka 2017 előtt még így sem vette kezdetét.

A filmről azóta sem tudni szinte semmit. Korábban ugyan szó volt arról, hogy Johnson karaktere fel fog tűnni a 2019-es Shazam!-ban, de ez végül nem jött össze, sőt, hiába lengették be akkor Shazam Igazság Ligájába való csatlakozását is, a Snyder-féle moziverzum gigantikus bukásával az is ment a levesbe.

Ez pedig nyilván hatással volt a Black Adamre is, aminek hosszú-hosszú évek után most, 2021-ben érkezett meg az első libabőrözős előzetese. Továbbá premierdátumot is kapott, aminek ha hihetünk, akkor jövő nyáron már a moziban nézhetjük.

The Flash

A The Flash talán az egyik legmostohább mind közül, csoda is volna, ha végül jól sülne el. Az eredeti tervek szerint a karakter első önálló filmje a 80-as években kellett volna moziba kerüljön, de egyszerűen nem állt össze a sztori. A DC-Warner végül oda jutott, hogy a 2000-es évek közepén a Batman: Kezdődik sikerét látva David S. Goyerrel a fedélzeten újra előveszik Flash-t, de az alkotó végül 2007-ben kiszállt a projektből.

Több rendezőt és írót elfogyasztva 2014-ben úgy döntöttek, hogy Flash becsatlakozik a DC-moziverzumába, így már ennek tudatában kezdtek el a filmen dolgozni. Nos, mint kiderült ez is egy méretes zsákutcának bizonyult, így Snyder bukásával a Flash-mozit is kezdhették elölről.

A FanDome-on mutatott előzetes is inkább amolyan bizonyítéka annak, hogy nem tettek le a Flash mozifilmről. Legalábbis Ezra Miller azt mondta, hogy jelenleg nincs anyaguk egy rendes előzeteshez, de már mindenképp szerettek volna mutatni valamit, így született meg az alábbi rövid, de egyébként kifejezetten sokat ígérő kedvcsináló a Keaton Denevéremberét és sok-sok Flash-t felvonultató Flashpoint történetből.

 

SuperSurvey

 

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-d-wireless-matt/

×