Remélhetőleg ez már több felhasználónál is működni fog.

Október 5-én jelent meg a Windows legújabb verziója, mely a 11 nevet viseli. A Microsoft meglehetősen kemény gépigénnyel dobta piacra az operációs rendszert. Gépigény alatt nem feltétlenül nyers erőre kell itt gondolnunk, hanem inkább bizonyos, nem annyira régi technológiák támogatására. Később a Microsoft kiadott egy hivatalos módszert, mellyel papíron átverhető a Windows 11, ám sok felhasználónál ez nem működött.

Aggodalomra semmi ok, segít a Rufus!

Ez kell nekünk!

A népszerű telepítőprogram egy olyan opcióval bővült a napokban, mely segít kijátszani a TPM, Secure Boot és 8GB memóriás korlátozásokat. A CPU követelmények kijátszásáról nincs információ, érdemes adni neki egy próbát régi processzorral, de sajnos mi nem tudtuk ezt a részét kipróbálni.

Használata egyszerű, a korábban letöltött .ISO fájlt betallózzuk a Boot kiválasztása – KIVÁLASZTÁS résznél, az Eszköz résznél pedig kiválasztjuk a pendrive-unkat. Az Image Option résznél pedig a fenti képen látható „No TPM, No Secure Boot stb.” opciót kell kiválasztanunk. A Windows 11 képfájl megadása után a program automatikusan kitölti a többi opciót, nincs más dolgunk mint az INDÍTÁS gombra kattintva végigvárni a folyamatot. Ha mindent jól csináltál, akkor már bootolhatsz is be a pendrive-ról. 

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-d-wireless-matt/

×