Visszatér hazánk legnépszerűbb e-sport versenysorozata, amelyen összesen 9 millió forint talál gazdára. Alkossatok csapatot és nevezettek CS:GO-ban, LoL-ban vagy VALORANT-ban!

Még egy hónapja se történt, hogy véget ért az NGES két versenye, az NGES Elite Cup és a Stay & Play Gamer Cup 4.0, de máris itt az újabb megmérettetés, ugyanis visszatér

a Magyar Esport Bajnokság, mégpedig 9 millió forintos összdíjazással!

Játékok

Az NGES ezúttal három különböző játékban szervez versenyeket, ezek a következők:

  • Counter-Strike: Global Offensive (5on5 – PC)
  • VALORANT (5on5 – PC)
  • League of Legends (5on5 – PC)

Ahogy azt láthatjátok, a legnépszerűbb kompetitív csapatjátékokban folyik majd a küzdelem, amelyek között a Riot Games tavaly debütáló FPS játékát, a VALORANT-ot, továbbá a legnépszerűbb MOBA-nak számító LoL-t, illetve a Valve lövöldéjét, a CS:GO-t is megtaláljuk.

Időpontok

A versenyek 2021. november 6-tól egészen december 19-ig tartanak, összesen tehát másfél hónapon keresztül folynak majd a küzdelmek. A pontos időpontok:

    • CS:GO – november 6-tól december 17-ig
    • LoL – november 7-től december 18-ig
    • VALORANT – november 7-től december 19-ig

Játékonként három nyílt selejtező lesz, amelyek mindegyikéről egy csapat jut tovább. Hozzájuk csatlakoznak meghívottként a legutóbbi versenyen győztes Magyar Esport Bajnok csapatok, így alakul ki a bajnokság végső mezőnye, Final Four rendszerben.

Díjazás

Összesen 9 millió forintot lehet majd nyerni, ami játékokra lebontva így néz ki pontosan:

  • Counter-Strike: Global Offensive – 3 000 000 FT
  • VALORANT – 3 000 000 FT
  • League of Legends – 3 000 000 FT

Közvetítés

Ahogy az előző két Magyar Esport Bajnokságon, illetve a négy Stay & Play Gamer Cup és az NGES Elite Cup során, úgy természetesen most is lesz az eseményről élő közvetítés.

Azt pedig már megszokhattátok, hogy a CS:GO, LoL és VALORANT versenyek mindegyikét a Leet Esport csatornáján kísérhetitek figyelemmel, ahol most is nagy szeretettel várunk majd mindenki! A legbiztosabb az, ha már most bekövetitek a csatornát, így biztosan nem maradtok le semmiről!

A versenyek közvetítéséért a Leet produkciós csapata felel.

Jelentkezés

A jelentkezés már elindult, úgyhogy érdemes minél hamarabb regisztrálni, nehogy lemaradjatok róla. A nevezés ezúttal is ingyenes, amit ezen a linken tudtok megtenni. Válassz játékot és legyél te az ország legjobbja!

Fontos dokumentumok

További információkért kövessétek a Nemzeti Gaming és Esport Sportági Szövetség Facebook és Instagram oldalát, illetve csatlakozzatok az NGES Discord szerverére!

A versenyekhez sok sikert és jó szórakozást kívánunk!

×