A játékosok döntöttek ismét.

Az Epic Games folyamatosan próbálja feldobni a játékot különféle új funkciók behozatalával. Ezúttal sincs másképp, a Season 8 elején bevezettek egy olyan rendszert, melynek segítségével a játékosok aranyrudak adományozásával megszavazhatják, hogy mely fegyver térjen vissza vagy kerüljön be a fejlesztők által megadott két lehetőségből.

 

Péntek délutánra már 82%-on járt az Combat Assault Rifle névre keresztelt fegyver, így szinte biztosan borítékolható volt, hogy szombaton megérkezik majd a Fortnite szigetére. A képében egy nem túl nagy alapsebzéssel rendelkező, ellenben kiváló tűzgyorsaságot felmutató AR-t kaptak majd a játékosok. A tulajdonságai alapján bizonyára rengetegen „SMG” szerepben is fogják használni, ám ennek biztos meglesz a hátulütője is.

A fegyver mind az öt ritkasági szinten fellelhető a szigeten. A common, szürke példánya 21-es alapsebzéssel operál, mely egészen 25-ig kúszik majd fel a Legendary változatoknál. A tárkapacitás egységesen 35, és a tűzgyorsaság is megegyezik minden szinten. Ami még javul a fokozatok között, az az újratöltés ideje: 3.4 másodpercről egészen 2.8 másodpercig csökken.

Szombat hajnalban meg is érkezett az első gameplay videó:

Ti örültök az újdonságnak?

×