Az Activision válaszolt a Warzone játékosok aggodalmaira, hogy az új anit-cheat hogyan fogja kezelni a Cronust és más harmadik féltől származó eszközöket.

Amint azt már tudjátok, az Activision október 13-án hivatalosan is bemutatta a RICOCHET Anti-Cheat rendszert, amely a Vanguard november 5-i megjelenésével együtt érkezik a Call of Dutyba. Azóta egy elég nagy hibába is ütközött a játék, illetve az anti-cheat fejlesztő.

Meg sem jelent, de máris kiszivárgott a Warzone anti-cheat drivere

 

Most viszont nem erről lesz szó, hanem egy olyan csalás fajtáról, amiről kevesebbet beszélünk. Bár a legtöbb hack és csalás a PC-s játékosoktól származik, a konzolos vagy bármely kontroller játékosok harmadik féltől származó eszközöket használnak a játékban való csalásra.

Ezek a moddolt kontrollereket és az olyan eszközök, mint a Cronus, vagy a Strikepack. Ezek rengeteg előnyhöz juttathatják a használókat. Van bennük extra aim assist, anti-recoil, rapidfire. Emellett olyan könnyű a kontrollerhez csatlakoztatni és csalással játszani, hogy rengeteg játékos aggódott, hogy a RICOCHET-rendszer esetleg nem lesz képes felismerni ezeket.

 

(A videót azért osztom meg, mert van, aki esetleg nem tudja, hogy milyen, amikor valaki ilyen scripteket használ.)

A Call of Duty különböző befolyásos személyiségeivel és személyiségeivel folytatott kérdezz-felelek során ezt megkérdőjelezték, és az Activision azt válaszolta, hogy „a szerveroldali technológia, amely a gépi tanulást használja, megnyitja az utat az ilyen eszközök és scriptek felismerése előtt”.

 

Az egyik probléma, ami azonban hátráltathatja ezt, az a tény, hogy az Activision kevés sikerrel próbálja rávenni a Sony-t és a Microsoftot, hogy működjenek együtt velük az ilyen problémák visszaszorításában. Ami azt jelenti, hogy az ilyen csalást használó személyek hatalmas előnyben lehetnek a tiszta játékosokkal szemben.

Magától értetődik, hogy ez az új csalás elleni rendszer teljesen megváltoztathatja a Warzone és a Call of Duty egészét, ha sikerül kijátszaniuk a nemrég kiszivárogtatott drivert.

Mit gondoltok, a fejleményekről? Ráférne a Cronus és egyebeket használókra is a ban?

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-d-wireless-matt/

forrás: Twitter, Dexerto

×