Hamarosan kezdetét veszi a rettegés.

Csütörtök este igazán mozgalmas volt az FPS játékok rajongóinak. A Battlefield fejlesztői délután ismertették már a Hazard Zone részleteit, míg a Call of Duty Vanguard zombi módjáról 19:00-kor rántotta le a leplet az Activision. Kapott egy ütős, 14 perces bemutatóvideót a mód, melyben a fejlesztők is megszólalnak.

 

A videóból kiderült, hogy a Treyarch és a Sledgehammer szorosan együttműködött/együttműködik a mód fejlesztése során, mely a Vanguard motorját fogja használni. A Perkek, fegyver upgrade-ek és Pack-a-Punch mellé megérkezik az Altar of Covenants is. Az új „Sacrifical Heart” névre hallgató loot tárgyat az oltáron feláldozva különböző, véletlenszerű fejlesztéseket kapunk majd a módban. A második világháborús környezetnek hála, pedig maga a mód visszatér a gyökereihez, ahonnan elindult annak idején. Garantált lesz a kiváló hangulat a kalandozásaink során, abban biztosak lehetünk.

Fontos információ, hogy a cross-play és cross-progression is aktív lesz a módban, így tényleg teljesen szabadon válthatunk a platformok között és együtt játszhatunk az Xboxos, PlayStation-ös ismerőseinkkel is különösebb gond nélkül. A zombi módban megszerzett XP-vel pedig könnyedén menetelhetünk előre a Battle Pass-ban is.

Ti várjátok a zombi módot?

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-d-wireless-matt/

×