Úgy tűnik, a Riot kicsit félre nyúlt az új hőssel, Vexel kapcsolatban.

A Reddit felhasználok sokszor tudnak drámázni, de most lehet, hogy valamiben teljesen igazuk van. Egy felhasználó kifejtette a véleményét a legújabb hősről, Vexről.

„Úgy érzem, hogy Vex célt tévesztett, mint anti-mobility bajnok, amikor a leggyakoribb játékstílusa az 1 hitelés azokon a hősökön, akik nem tudják elkerülni az ulti kombóját.”

„Nagyon izgatott voltam, amikor Vex megérkezett, mert szeretem a midrange mágusokat, és a tényleges antimobilitási eszközök megadása jól hangzott. De a valóságban úgy érzem, hogy a legtöbb játékban, ahol játszom vele, vagy amikor a játékomban van, az ideje nagy részét azzal tölti, hogy a backline-on halászik, és megöli a szerencsétlen embereket a kitérhetetlen R2WQ kombóval” – Mondta daswef2, aki az egész Reddit posztot készítette.

„Ha mobilis bajnokokról van szó, akkor azok könnyen ki tudják kerülni Vex ultiját, amikor rájuk dobják, de a „mozdulatlan” bajnokok azok, akik nem mindig tudnak kitérni.”

„Amint eléri a lvl 6-ot szinte garantált a szóló kill egy kevésbé mobilis mage ellen, mert valószínűleg még nincs cipőjük sem, és könnyű landolni az ultit.”

„Nagyon remélem, hogy a Riot észreveszi, hogy mennyire zavaros az identitása, hogy az erejének nagy része az R-W reset oneshotokban van, és kiveszi az erejét az ultiból, és más helyekre teszi a kitjében.”

Nos ez volt körülbelül a mondanivalója a Reddit felhasználónak és szinten egyet kell értenem a felvetéseivel.

Ti mit gondoltok Vexről?

×