Úgy gondoljuk, hogy a játékban nagyon fontos lenne lecsökkenteni az időt, amit az operátorok választására hagynak. Ki ért ezzel egyet?

Általában igyekszünk fényt deríteni arra, hogy a Rainbow Six: Siege magyar közössége mit is gondol a játék egy-egy eleméről. A komomentekből általában azt derül ki, hogy vannak dolgok, amikben a közösség nagyon egyetért, és van olyan, ami persze vita tárgyát képezi. Most azt gondolom, egy olyat témát vettem elő, amivel nagyon sokan egyet fognak érteni. Ettől függetlenül kíváncsi vagyok mindenki véleményére.

Kell-e ilyen sok idő arra, hogy operátort válasszunk?

A szemfüles játékosok bizonyára észrevették, hogy a Siege fejlesztői az utóbbi frissítésben kissé lecsökkentettek bizonyos várakozási időt. Én legalábbis azt vettem észre, hogy Ranked és Unranked játékmódokban az operátorok bannolására szánt idő csökkent.

A véleményem az, hogy ugyanezt az időcsökkentést kéne bevezetni az operátor-választásra is. Jelenleg ugyanis 30 másodperc áll rendelkezésre arra, hogy kiválasszuk az operátorunkat. Amint ez lejár, általában meg kell várni, míg mindenkinek betölt a játék, majd még egy kicsit a szerver is tölt, és csak azután indul a kör. Persze csak akkor, ha egy-egy játékos nem tölt túl sokáig, mert ha igen, akkor még órákig ott ülünk.

Azt gondolom, hogy a játékmenet jelentős mértékben felgyorsulhatna, ha a kevesebb időt kéne arra szánni, hogy a menüben legyünk. Ranked és Unranked esetében ez hatványozott, a map és operátor ban-fázisokkal együtt.

Azt gondolom, hogy aki 30 másodperc alatt nem tud magának operátort választani, az már ne is tegye. Szerintem 10-15 másodperc elég kell legyen arra, hogy kiválasszuk a karaktert. Persze tudom, vannak olyanok, akik ilyenkor válogatnak fegyvert és skineket. Ám lehet, hogy ezt nem a meccsben kéne megtenni.

Mindenesetre kíváncsi vagyok arra, mit gondoltok erről. Szavazzatok!

Polls

 

Te mit gondolsz?

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-d-wireless-matt/

×