Alig érkezett meg meg tegnap az első Title Update a FIFA 22-höz egy élő frissítés keretében már tovább gyengítették a finesse shotokat.

Tegnap megérkezett a FIFA 22 első frissítése, mely az első kiadás gyermekbetegségein próbáltak picit faragni. Rengeteg játékmenetbeli és vizuális hibára kaptunk javítást, de úgy tűnik a fejlesztők nem voltak elégedettek az eredménnyel. Az este folyamán ugyanis érkezett egy Live Update patch notes is, mely tovább gyengíti a finesse shotokat.

Az új élő frissítés kizárólag a Finesse shotok hatékonyságát a tizenhatoson kívülről változtatja. Úgy tűnik, hogy a tegnapi patch nem hozta meg a kívánt hatást, így a 15,22 méter és a 45,67 méter közötti (lefordítva a tizenhatos és félpálya közötti rész) finesse lövések hatékonysága tovább romlik.

Bevallom őszintén én se érzékeltem sokat tegnap, hogy annyira nagyon belenyúltak volna ebbe a lövésfajtába. A live updatek a játék során nagyon hasznosak lehetnek, ha véletlenül egyes javítások nem úgy sülnek el, mintha azt a fejlesztők szerették volna. Az első hamarosan élesedik, így az is elképzelhető, hogy már a WL előtt tapasztalhatjuk a változtatásokat.

Te örülsz ennek a módosításnak?

×