Az Epic a következő héten egy kifejezetten különleges, de nagyon megrázó alkotást ad nekünk ingyen, amit semmiképp sem érdemes kihagyni.

Egyáltalán nem érheti panasz az Epic Games háza táját az ingyenesen adott játékokat illetően, hiszen az utóbbi időben (is) egészen remek alkotásokra csaphattunk le. Ez szerencsére ezen a héten sincsen másként, mivel – egy extra cím mellett – a kult-klasszikus, de elfeledett gyöngyszemet kapjuk ajándékba a Stubbs the Zombie személyében.

A következő héten is valami hasonlóan bizarr, ám nem különösebben rosszabb játékkal gazdagíthatjuk majd az Epices könyvtárunkat. Ezt pedig mindenféleképpen érdemes lesz behúzni annak ellenére is, hogy egyébként önként lehet sosem hallottunk volna róla, de ha mégis, akkor sem feltétlenül fizetnénk be rá. Pedig óriási hibát követnénk el ezzel.

A következő héten ingyenessé váló játék ugyanis nem más lesz, mint a zseniális pszichológiai babahorror, az Among the Sleep.

Babahorror, mert a játék során irányítható főhős az éppen csak a második életévét töltő totyis David, akinek egészen megrázó és velőkig ható kalandja során kell megtalálnia az „elveszett” édesanyját. Útja során hű társa a gyermek legjobb barátja, a Teddy nevű plüssmackó lesz, akivel egészen különleges barátság köttetik.

Az alapfelütés azonban senkit ne tévesszen meg! Az Among the Sleep egy ízig-vérig felnőtt horror, ami nem kevés és közel sem könnyű, nehezen emészthető mondanivalóval bír. Az egyetlen hátránya (ami most az októberi játékdömping közepette nem is akkora hátrány), hogy a sztori nagyon rövid, mindösszesen két és fél, három óra alatt a végére lehet érni. Igaz, akkor nagyon mellbevágó lesz. Jó hír viszont, hogy az Epic a felújított kiadást adja, amiben helyet kapott egy titkos befejezés is.

Az Among the Sleep tehát jövő héten csütörtökön, október 21-én válik elérhetővé az Epicen, és egy teljes hétig lehet majd a játéktárunkhoz adni.

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-d-wireless-matt/

×