A videójátékok örömét nem csak az emberek érdemlik meg, hanem az állatbarátaink is.

Mindenki szeret játszani, legalábbis remélem, ha már minket olvastok. Ám mi van a kedvenceinkkel, vagy akár más állatokkal, velük mi lesz? Szerencsére nekik is kijár egy kis szórakozás, és a mi szerencsénkre ezeket sikerült is lencsevégre kapni.

Íme 5 állat, aki vérbeli gamernek született.

 

A gyík, aki jól eljátszik a telefonon.

Kezdjük egy örökzölddel, szerintem sokan látták már ezt a videót, egy gyík, aki hevesen elkapdossa a telefon kijelzőjén érkező hangyákat, ám sajnos a videó végére látszik, hogy a darazsakkal meggyült a baja.

 

A Warzoneozo kutya

A kutyák már régóta az ember legjobb barátai. Egy kis jutalommal és türelemmel szinte bármire megtaníthatók ahogy ezt a következő videóban is látni fogjátok. Természetesen ezt a mutatványt ne úgy képzeljétek el, mint egy profi Warzone játékost.

 

A majom, aki Pac-Manezik

Ahh, a jó öreg Pac-Man, kiskorunk egyik legjobb retró játéka és valljuk be, nem is olyan könnyű, mint azt az ember gondolná. Egy kis segítséggel egész ügyes játszott, főleg a videóban 2 perctől.

 

A makákó, aki elég profi Pongos Elon Musknak köszönhetően

Pager, a kilencéves makákó több játékkal és képes játszani az agyának mindkét oldalára beültetett Neuralinknek köszönhetően. De a kedvence a Pong.

 

A Shiba Inu és a King of Fighters

Gyermekkorunk másik kedvence a verekedős játékok. A videóról rögtön a Tekken jutott eszembe és az, hogy mi is hányszor összeverekedtünk egy meccs közben, amiért a másik „csalt”. Most egy Shiba Inu kiakadását láthatjátok, aki nem örül a gazdája konok viselkedésének.

 

Igen, a videó kicsit megrendezett, de tökéletes ahhoz, hogy egy jót nevessünk rajta.

Nos, mint láthatjátok az állatok is képesek arra, hogy eljátszanak egy videójátékkal még akkor is, ha egy kis segítségre van szükségük. Szóval most megyek is betanítom a saját kutyámat Warzone-ozni, hátha jobban fog játszani, mint pár random, akit néha kapok.

Neked melyik állat volt a kedvenced?

×