A PUBG fejlesztői leleplezték a halloweeni esemény tematikáját. Lesz itt minden, ami egy belevaló fantasy játékban kell legyen.

Bármennyire is furcsa, a PUBG fejlesztői idén Halloween Battle Royale eseményt indítanak, kissé visszahozva egy korábbi eventet. Ez azt jelenti, hogy a közeljövőben Erangel teljesen átalakul Halloween-témájú pályává, különleges droppokat és néhány új kozmetikai cuccot tartogatva.

Ilyen lesz a „Halloween (Fantasy) Battle Royale”.

 

A fent látható klip alapján még nem igazán lehet tudni, hogy pontosan milyen játékelemeket tartogat a Halloween BR, de azt egyértelmű, hogy vissza szeretnék hozni a korábbi középkori, fantasy, MMORPG-szerű élményt, ami nagy siker volt. A Fantasy Battle Royale-t sokan vissza akarták kapni, szóval úgy tűnik, valahogy megkapjuk, amire vágyunk. Ami most várható, az egy Halloween-tematikájú Fantasy Battle Royale.

„Egy párhuzamos univerzumban a #FBR karakterek sötétebb oldala található” – olvasható a leírásban.

Ez azt jelenti, hogy a Halloween Battle Royale valószínűleg hasonló lesz, mint a korábbi FBR mód, amiben különböző classok közül lehet választani, nem beszélve az egyedi fegyverekről, varázslatokról. Bár nem világos, hogy a Halloween változat mennyire követi ezt, gyanús, hogy hasonló lesz.

Hogy a játékmód mikor indul, még nem lehet tudni, de a Halloween közeleg, szóval nem hiszem, hogy sokat kell várni.

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-d-wireless-matt/

×