Úgy néz ki most pénteken még nem öltözünk halloweeni köntösbe, hiszen az EA egy új töltőképernyőt osztott meg velünk. Ez a Road To The Knockouts.

A FIFA 22-ben is megtartotta Bajnokok Ligája licenszét az EA, így ezt kihasználva egy új lap promót hoz életre. Ezúttal már nem csak kettő, hanem három bajnokságban is láthatunk lapokat. Ez a Road To The Knockouts.

Az esemény pénteken indul és a Bajnokok Ligája mellett az Európa-Liga, valamint az Európa Konferencia Liga csapatai szerepelnek benne. Utóbbinál a Tottenham és a Roma az, aki nagyon jól járhat, hisz messze ők a legerősebbek a kupasorozatban.

De miről is szól a Road to The Knockouts? Az eddigi évben Road To The Finals lapokat kaptunk, amik az alapján fejlődtek, hogy egy csapat meddig jutott az adott kupasorozatban. Mivel ez az esemény kizárólag a csoportokra szól és abból már két mérkőzés lezajlott, így inkább várunk egy What IF szerű szabályozást, ahol a Clean Sheetek, valamint a gólok számítanak. Külön a magyaroknak jó hír lehet, hogy idén már a ferencvárosi játékosok is kaphatnak különböző esemény specifikus kártyákat, így viszont láthatjuk hazai kedvenceiket a FIFA pályáin is.

Én nagyon kíváncsi leszek, hogy mit hoz ez az esemény és őszintén örülök, hogy most egy picit több hangsúlyt kap a BL tematika a FUT-ban, mint csak holmi kék lapok.

Te kiket látnál szívesen?

×